MENU

Angriber laver ti mål i Serie 3-kamp

Gråsten Boldklubs angriber Rico Melms nettede imponerende ti gange, da klubbens Serie 3-hold maltrakterede SUB Sønderborg Inters ditto med hele 20-0.

Angriber laver ti mål i Serie 3-kamp
Rico Melms scorede hele ti mål i en Serie 3-kamp. Foto: Privat.

AF: Bob Gisselmann, DBU Jylland Kommunikation//

2. Påskedag blev den nærmest mytologiske Sophus ”Krølben” Nielsens bedrift med ti mål i én og samme kamp tangeret.

Denne gang dog ikke i en landskamp, men derimod i Serie 3. Det skete på Aarsbjerg Idrætscenter, hvor Gråsten Boldklubs angriber, Rico Melms, scorede hele ti gange i opgøret mod SUB Sønderborg Inter i Serie 3, pulje 46. Opgøret endte hele 20-0.

Den ti-dobbelte målskytte er da også selv godt tilfreds med de mange mål.

- Det går godt for tiden, og kampen i mandags var helt vild. Vi kommer hurtigt stort foran, og så gik de helt ned og løb ikke med hjem. De har egentlig et ok hold, men de var hårdt ramt på målmandsposten, siger angriberen og tilføjer, at målhøsten kunne være endnu større.

- Jeg kunne godt have lavet en 15-20 stykker, men de andre skulle jo også komme til, lyder det med et lille grin.

18 mål i de første fire kampe
I det hele taget har 27-årige Rico Melms haft en helt vanvittig god åbning på sæsonen.

- Jeg har lavet 18 mål i de første fire kampe. I første kamp scorede jeg to mål, så lavede jeg hattrick i de to efterfølgende kampe, og så altså ti mål her senest, lyder det fra målslugeren, som vil karakterisere sig selv på denne måde:

- Jeg er en stor gut, der er stærk i feltet og god til at afslutte, og så har jeg altid haft en god målnæse. Jeg var god i ungdomsårene, og nu giver jeg den lige en skalle igen, så jeg kan være med til at forsøge at holdet op i rækkerne, lyder det fra Rico Melms.

- Og det tror jeg på, vi kan komme. Vi har et godt og ungt hold, som burde kunne spille med i Serie 2, og måske Serie 1, siger han.

Træner: Aldrig oplevet før
Carsten Kock er holdets træner, og han er i sagens natur tilfreds med sin målfarlige angriber.

- Han er en ordentlig kleppert, som både er hurtig og cool foran mål. Han vejer vel næsten 100 kilo, men er alligevel hurtig. Det kommer bag på de fleste, siger han og tilføjer om vanvidskampen:

- Vi spillede rigtig, rigtig godt, og de spillede rigtig, rigtig dårligt. Vi havde regnet med at slå dem, men ikke at vi på den måde skulle køre dem over. Det har jeg ikke oplevet før i Serie 3, siger Carsten Kock, som nu skal arbejde hårdt på at holde angriberens ben på jorden.

- Rico vil rigtig gerne underholde i omklædningsrummet, og det bliver ikke bedre af, at han nu har lavet 18 mål i de første fire kampe, lyder det grinende fra Serie 3-træneren.

Log ind