Trænerseminar: Få tips og inspiration fra Glen Riddersholm

Der venter gode ideer til forårstræningen på DBU Jyllands nordjyske seminar den 5.-6. januar 2019. Som altid optjener du point til opretholdelse af din B- eller C-licens.Mød Glen Riddersholm på DBU Jyllands trænerseminar i Vrå. Foto: privat

Nu giver DBU Jylland dig chancen for at lære af en Danmarks højst profilerede trænere. Glen Riddersholm er på programmet, når der traditionen tro afholdes nordjysk trænerseminar den første weekend i januar.

Den erfarne toptræner vandt det danske mesterskab med FC Midtjylland i 2015 og har siden stået i spidsen for AGF. For nyligt tiltrådte Glen Riddersholm som sportsdirektør i Vendsyssel FF og er således næsten på hjemmebane, når han gæster trænerseminaret i Vrå lidt uden for Hjørring.

Riddersholm indleder med et inspirerede foredrag, og bagefter kan deltagerne opleve ham på træningsbanen med opbygningsspil og boldbesiddelse som tema. 

- Mit teoretiske oplæg handler om ledelse og talentudvikling. Jeg tager udgangspunkt i samfundets udvikling; hvad fremtidens fodboldspillere er formet af, og hvad det har af konsekvenser for trænere og udviklingsmiljøer, fortæller Glen Riddersholm. 

Træn spillerne i 1 mod 1
Anders Madsen, der er assistenttræner for U19-landsholdet og har en fortid hos AaB, FC Midtjylland, AC Horsens og AGF, holder lørdag et inspirerede indlæg om 1 mod 1-spil.

Han er projektleder på DBU’s projekt om netop det emne og vil dels indvie deltagerne i teorien bag og dels vise, hvordan den praktiske træning kan foregå. 

Vind kampe med gode indkast
Indkasttræner Thomas Grønnemark vil fortælle om, hvordan "Det Lange, Hurtige og Kloge indkast" kan skabe flere clean sheets, chancer og mål.

I teori og praksis vil han fortælle, hvordan han har hjulpet klubber som Liverpool FC og FC Midtjylland til at blive bedre til indkast på hver deres måde. 

- Der er nemlig ca. 40-50 indkast i en fodboldkamp… Så hvorfor ikke få det bedste ud af dem?, spørger Thomas Grønnemark retorisk. 

Programmet udbygges løbende... Følg med på www.dbujylland.dk.

Praktiske informationer
Seminaret foregår fra lørdag den 5. januar 2019 kl. 9.30 til søndag 6. januar 2019 kl. 12.30 i Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå.

Seminaret tæller i kursusregnskabet
Ved at deltage på seminaret optjener du 7 refreshmentpoint til opretholdelse af din C- eller B-licens.

Tilmeld dig allerede nu
Du kan tilmelde dig seminaret her. Fristen er 31. december 2018. 

Pris
Det koster 1495 kroner at deltage, hvis du ønsker overnatning. Hvis du ikke ønsker overnatning, er prisen 1295 kroner. Begge priser er inklusiv forplejning.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller telefon 8939 9954.

Se også
Vildbjerg-seminar: Vind skakspillet på grønsværen
Tilst-seminar: Giv spillerne den optimale opstart

Af: Marie Lauridsen, DBU Jylland Kommunikation - 16. november 2018, 11:23

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første