Kom med helt tæt på trænerrollen

Når magasinet Jysk Fodbold i disse dage lander i samtlige jyske fodboldklubbers postkasser, så er det med et stort tema om fodboldtrænerens vigtige rolle. Læs allerede nu magasinet her på siden.


Jysk Fodbold er på gaden med et spritnyt magasin, der sætter fokus på rollen som træner. Foto: Søren Palmelund.


Om det er blæst, regn, solskin eller frost. Om det er hverdag, weekend eller helligdag. Hver uge er de der – og hver gang er det med en stålsat tro på, at holdet leverer en god indsats. Det er naturligvis fodboldtræneren, der er tale om.

Netop fodboldtræneren er i fokus i nyeste udgave af DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold. Vi forsøger at komme helt ind bag pandebrasken på ham/hende, der står i spidsen for holdet. Det gør vi fx med reportager, en rundspørge og via en træners logbog på en kampdag.

Temaet kommer også omkring træneruddannelse, holdredskaber og to 17-årige piger, som nærmest egenhændigt har fået stablet en pigeafdeling på benene i SHN/Ulfborg.

En smule VM-drys er der også i temaet, da træneren for herrelandsholdet, Åge Hareide, kommer med sine bud, hvilke værdier som er vigtigst for trænere på alle niveauer.

Læs hele magasinet her – naturligvis ganske gratis.

Frivillig tvang og fodboldnostalgi

Foruden temaet serverer vi som altid en stribe klubhistorier fra jyske breddeklubber. Hør fx folkene i Støvring IF forklare, hvorfor de har valgt at gøre det obligatorisk for alle medlemmer og forældre at deltage i det frivillige arbejde.

- Det er en noget anderledes tilgang, end vi før har brugt. Man kan ikke altid vælge den pædagogiske tilgang, lyder det fra John Pedersen, bestyrelsesmedlem i Støvring IF.

Og så har vi en kuriøs artikel, hvor vi har taget udgangspunkt i et holdfoto af et U12-hold fra Bjerringbro IF fra 2003. Vi har spurgt de nu voksne gutter, om de stadig spiller fodbold - og hvis ikke det er tilfældet, hvorfor de er stoppet med verdens bedste leg.

Målrettet jyske fodboldelskere

Du får også Vendsyssel FF’s nye træner, Jens Berthel Askous, favoritøvelse til inspiration, samt øvrige faste elementer med præsentation af en ildsjæl, status fra en klub og småstof med Update. Magasinet er som altid stopfyldt med indhold, der er direkte målrettet ledere og trænere i de jyske breddeklubber.

Læs magasinet ganske gratis på din computer

Rigtig god læselyst!

Af: Bob Gisselmann, DBU Jylland Kommunikation - 19. juni 2018, 15:48

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første