Flere sjove børnestævner efter sommerferien

Allerede i august er DBU 3-bold Tour igen klar med masser af spændende fodbold og underholdning uden for banerne til børnehold fra U6-U10. Baner med bander sikrer fokus på fodbolden og så er det bare børnefodbold, når det er bedst og sjovest. Tilmeld online.

foto: Gunnar Einholm
DBU 3-bold Tour er for børn i alderen 5-11 år og der skal kun tre spillere til et hold (foto: Gunnar Einholm)Over tusind børnefodboldspillere deltog før sommerferien i DBU 3-bold Tour-stævnerne i Stavtrup, Mønsted og Skovlund. Bande-fodbold for 3-mandshold var på menuen, der også bød på sved og masser af smil.

Allerede 25. august er vi igen klar med tilbuddet om DBU 3-bold Tour, denne gang til de nordyske børnehold omkring Nørresundby. Derefter gæster Touren Brædstrup IF  den 2. september og slutter sæsonen af i vestjyske Mejrup GU den 16. september.

13 små baner omkranset af bander gør fodboldkampene intense og sjove, fordi spillet ikke hele tiden skal stoppes, når bolden ryger over sidelinjen. Alle hold får afviklet deres kampe på to timer og så er der frit slag til alle de andre aktiviteter.

Tilmeld allerede nu på staevner.dk/Nørresundbystaevner.dk/Brædstrupstaevner.dk/Mejrup eller via mail til DBU Jylland - tilmeldingfristen er 10 dage før hvert stævne.

Aktiviteter for store og små

Uden for banerne står værtsklubberne klar med masser af underholdning, aktiviteter og boder. Den store hoppebane står oppustet og klar, ligesom fodboldtrampoliner kan afprøves.

Der er masser af boder med mad og drikke til både spillere, søskende og forældre, så vær klar med det gode humør, så bliver det helt fantastisk.

DBU 3-bold Tour er for hele familien, så fyld bilen og tag af sted sammen med holdet.

Medaljer til alle

Alle spillere er vindere til DBU 3-bold Tour og derfor er der også medaljeoverrækkelse efter de to timers fodbold. Der er flotte medaljer til alle holdets spillere.

Hele herligheden koster kun kr. 200,- pr. hold og der kan tilmeldes via KlubOfficestaevner.dk/Nørresundbystaevner.dk/Brædstrupstaevner.dk/Mejrup eller via mail til DBU Jylland. Tilmeldingsfristen er 10 dage før hvert stævne.
DBU 3-bold Tour efterår 2018
Dato Region Værtsklub
25. august Region 1 Nørresundby B
2. september Region 3 Brædstrup IF 
16. september Region 2 Mejrup GU

Se meget mere om DBU 3-bold Tour på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour DBU 3-bold Tour varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

På DBU 3-bold Tour spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Tour et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2009, 2010, 2011, 2012 og 2013. Det vil sige fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I efteråret gælder tilbuddet også for U11 og U12 Piger - altså årgang 2007 og 2008.  Af: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation - 18. juni 2018, 13:30

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første