Åbent for tilmelding til Golden League foråret 2018

DBU Jylland og DBU Fyn har nu åbnet for tilmeldingen til forårets Golden League, som henvender sig til de bedste jyske og fynske drengehold i U10-U12. Alle interesserede klubber kan frit tilmelde sig turneringstilbuddet.

Golden League godt i gang

Golden League udbydes som øverste niveau i årgangene U10-U12 Drenge, og der er nu åbent for tilmelding for hold, som ønsker at deltage i foråret 2018.

Hold som har deltaget i aktiviteten efteråret 2017 skal ikke tilmelde sig igen.

Som noget nyt er der indført fri tilmelding. Det betyder, at der er åbent for alle interesserede (tidligere blev holdene udvalgt), og at nye hold som udgangspunkt indplaceres i 5. niveau og kan spille sig op på højere niveauer via de efterfølgende ombrydninger.

Tilmeldingsfristen er den 1. februar kl. 12.00, og tilmelding sker via mail til enten David Kiær Nielsen (dakj@dbujylland.dk) eller Mogens Jørgensen (moge@dbufyn.dk) for hhv. jyske og fynske klubber.

Fokus på optimal matchning

Der spilles hverken om mesterskaber, medaljer eller pokaler i Golden League.

Formålet er helt grundlæggende at optimere kampmatchningen og sikre et udviklende tilbud for spillerne på det øverste niveau i de ældste børneårgange.

Ved tilmelding til Golden League erklærer man sig samtidig indforstået med, at det er matchningen, der har førsteprioritet – ikke kørselsafstandene. Gennem hyppig ombrydning sikres den sportsligt mest optimale niveaudeling, således alle deltagende hold får bedst mulig matchning oftest muligt.

Yderligere info om Golden League


Du kan finde en uddybende video om ideen bag Golden League her.
Datoplanen for Golden League 2017/2018 kan findes her.
Golden League-reglerne kan findes her.


Af: Mads D. Larsen, DBU Jylland Kommunikation - 12. januar 2018, 10:59

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første