Iskolde fodboldtrænere fik ny inspiration

Denne weekend tankede 94 fodboldtrænere inspiration op til den kommende udendørssæson på et trænerseminar i Vildbjerg. I de kommende uger er DBU Jylland klar med endnu flere inspirerende seminarer.


Koldt vejr var ingen hindring for knap 100 breddetrænere på et inspirationsseminar i Vildbjerg i weekenden. Foto: Klaus Gertsen

Der var blå tæer og røde kinder da der i weekenden var trænerseminar i Vildbjerg, hvor 94 nysgerrige fodboldtrænere fik tanket ny inspiration op frem mod den kommende udendørssæson.

I den iskolde vind kunne kursisterne blive kloge på angrebsspillets facetter og et succesfuldt, aggressivt pres. Og det var ikke hvem som helst, der dygtiggjorde de mange fremmødte breddetrænere.

På plakaten var nemlig Thisted FC’s succestræner, Joakim Mattsson, samt Jonas Dal fra Kjellerup IF’s 2. divisionshold.

Stor spørgelyst og god debat

Kursisterne kom fra alle ender af den jyske halvø, og de fik ikke kun halvkolde tæer med sig hjem i bilen efterfølgende.

Der var også en stribe gode, konkrete øvelser til trænerrygsækken, og interessante refleksioner deltagerne imellem, at tage med retur til hjemklubben.

De mange breddetrænere havde en rigtig god debat, og der var en stor lyst til at dele sine egne erfaringer og holdninger med de øvrige kursister.

Flere muligheder for at tanke inspiration


Hvis du missede seminaret i Vildbjerg, eller hvis du bare gerne vil have endnu mere god inspiration frem mod opstartstræningen, så er muligheden der stadigvæk.

Der er nemlig stadig spændende toptrænere på menuen i to sydvestjyske inspirationsseminarer, hvor du kan møde John Lammers, Jens Letort og Gonzalo Garcia fra Esbjerg fB eller Claus Nørgaard, som er cheftræner i SønderjyskE.

Læs mere og tilmeld dig her
.
Af: Martin Weibel, DBU Jylland Kommunikation - 15. januar 2018, 10:12

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første