Hædret for 100.000 timers frivilligt arbejde

Sammenlagt har ni frivillige ledere fra NUBI lagt 253 års frivilligt arbejde for klubben. For deres store indsats blev de forleden alle hædret til klubbens generalforsamling.


De ni frivillige, som alle blev hædret til NUBI's generalforsamling. Foto: Daniel Svendsen.


De frivillige ledere i fodboldklubberne er guld værd. Derfor skal de anerkendes for deres arbejde. Det var et af budskaberne, da den aalborgensiske fodboldklub NUBI forleden afholdt sin årlige generalforsamling.

Og fodboldformanden, Daniel Svendsen, havde sørget for, at der var vægt bag ordene.

Hele ni af klubbens frivillige ledere måtte nemlig på skift finde sig i at komme lidt i spotlyset, da de modtog henholdsvis to DBU Jylland Sølv-emblemer (tidligere Sølvnåle, red) og otte DBU Sølvnåle.

Henrik Madsen måtte oven i købet finde sig i to gange at blive fremhævet, da han modtog begge priser.

Vigtigt at få sagt tak

Fodboldformanden har været dybt i klubbens årbøger, samt samtaler med øvrige klubkoryfæer, for at finde frem til de rigtige modtagere af priserne. Og det har været hele arbejdet værd.

- Det er meget vigtigt for os at vise, at vi sætter pris på frivilligt arbejde. Der bliver lagt ufatteligt mange timer, og så er det vigtigt at få sagt tak, siger Daniel Svendsen og fortsætter:

- I dagligdagen kan det være svært at huske at anerkende, og så er det godt med DBU og DBU Jyllands muligheder for at hædre dem. Det giver den synlige anerkendelse, som er så vigtig, siger han.

Værdi på 20 millioner kroner

Christian Fynsk fra DBU Jylland Region 1’s bestyrelse havde fornøjelsen af at overrække de synlige beviser til generalforsamlingen.

Han har lavet et lille regnestykke for at illustrere, hvor værdifuldt det frivillige arbejde er.

- Gutterne her har tilsammen arbejdet i 253 år frivilligt i klubben. Hvis vi så forudsætter, at de har arbejdet 10 timer om ugen i 40 uger om året, så har de arbejdet ulønnet i 100.000 timer, siger Christian Fynsk og påpeger, at det endda er lavt sat.

- Og hvis man så siger, at de har arbejdet med en timeløn på 200 kroner, så skylder Aalborg Kommune faktisk 20 millioner kroner for indsatsen, slutter han med et grin.

Skal I også hædre jeres frivillige?

Læs alt om de forskellige muligheder for at hædre med DBU Jylland-emblemer.

Læs mere

Ribe BK hædrer 14 frivillige på én gang

Af: Bob Gisselmann, DBU Jylland Kommunikation - 26. januar 2018, 08:48

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første