Nu kan du tilmelde nye hold til foråret

Har din klub har fået nye hold i de laveste ungdomsrækker, Serie 6 eller Serie 2 Kvinder? Eller har I mistet spillere, så I skal trække et hold? Så er det nu, der skal tilmeldes ekstra eller trækkes hold, som skal deltage i forårets turneringstilbud fra DBU Jylland.

foto: Henrik Bjerregrav

Har I fået ekstra spillere op til forårssæsonen? Så er det nu, I kan justere på holdtilmeldingen. Foto: Henrik Bjerregrav
 


Transfervinduet er netop lukket, men vi er straks klar med et nyt fodboldvindue.

DBU Jylland har nemlig netop åbnet tilmeldingsvinduet for de laveste 11-mands ungdomsrækker, Serie 6 herrer samt Serie 2 kvinder.

Så har I oplevet en masse nye spillere til opstartstræningen, har I startet en ny klub eller har I bare ventet på, at tilmeldingen skulle åbne, så sæt jer til tasterne nu. Hvis det modsatte er tilfældet og I har mistet spillere, så er det også nu, der skal trækkes hold. Altsammen via KlubOffice.
 
Tilmeldingsvinduet starter den 1. februar og lukker igen, når kalenderen siger den 1. marts.

Alle efterårets hold er automatisk overført


Hvis dit hold spillede med i DBU Jyllands 11-mandsturnering - eller U13 8:8 - i efteråret, og I stadig har spillere nok til at stille hold, skal du ikke foretage dig noget.

Alle hold fra efteråret bliver nemlig automatisk overført til foråret. Kort sagt skal I kun være aktive, hvis I har et nyt hold eller hvis I ønsker at udtrække et hold.

U13 skifter spilleform – kan I stille hold?

I forhold til i efteråret 2017 er det værd at være opmærksom på, at U13 skifter spilleform fra 8:8 til 11:11. Det betyder, at nogle klubber måske skal have et hold mindre med i U13 11:11. Ganske simpelt fordi, de skal bruge flere spillere til ét hold. 

Der vil dog stadig være mulighed for at spille 8:8 i DBU Jyllands regionale turneringer. 

Da de hold, som har været tilmeldt DBU Jyllands centrale 8:8-turnering i efteråret 2017 automatisk ombrydes til DBU Jyllands centrale 11:11-turnering i foråret, er det dog vigtigt, at være opmærksom på, at man selv skal til tasterne, hvis man fortsat ønsker at spille 8:8 i foråret, hvor det altså foregår i DBU Jyllands regionale turneringer.

Det hele kan klares online via KlubOffice.

Hold styr på alle de vigtige datoer til forårets 11-mandsturnering her


   Af: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation (foto: Henrik Bjerregrav) - 01. februar 2018, 10:30

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første