Stillingsopslag: Kluboffice økonomisupporter og -instruktør

DBU Jylland søger en supporter og instruktør, som kan understøtte de jyske klubber i brugen af økonomi-funktionerne i DBU's administrationssystem, KlubOffice, samt holde lokale økonomikurser. Vi skal have din ansøgning senest den 20. februar..På grund af klubbernes stigende efterspørgsel efter rådgivning og bistand til at bruge økonomisystemet i Kluboffice, som er DBU’s administrationssystem til danske fodboldklubber, søger vi en økonomiperson med base i Midt- eller Nordjylland.

Arbejdsopgaver:

Arbejdsopgaverne vil primært bestå af at yde telefonsupport og afholde økonomikurser i Kluboffice i den enkelte klub eller som klubkurser. Fokus vil være komplet opsætning af økonomidelen herunder også kontoplan, online indmeldelse og de automatiske kontingentkørsler. Læs mere her.

Hvis du kommer på besøg i en klub, som allerede kører økonomisystemet, men som fx har skiftet kasserer, kan du også blive blandet ind i noget oprydning i den nuværende bogføring. Du vil blive introduceret til arbejdsopgaverne og have tilknytning til en erfaren økonomisupporter. Arbejdet foregår med udgangspunkt fra dit hjem.

Din baggrund og kvalifikationer:

• Du kan være kasserer i en fodboldklub
• Du har et indgående kendskab til regnskab og bogføring generelt
• Du har meget gerne et indgående kendskab til økonomisystemet i Kluboffice, men det er ikke en betingelse.
• Du er yderst serviceminded, meget fleksibel og kender klublivet indefra, hvor det ofte er frivillige, der er fanebærere.
• Du kan lynhurtig analysere modtagerkredsen eller personen overfor dig og kan derefter formidle et budskab på en nem og forståelig måde

Løn:

Aflønning vil ske ud fra forbrugte timer samt kørselsgodtgørelse. Du skal selv stille bil til rådighed.

Arbejdstid:

Din arbejdstid ligger ikke fast, men vil primært foregå om aftenen og nogle gange også i weekenderne. Der kan være uger, hvor du ikke skal noget og andre, hvor der er flere besøg. Når du efter oplæring er klar til at stå på egne ben, står du selv for planlægningen af besøgene. Supporten vil ligge efter en forudbestemt vagtplan fordelt på aften og dagtimer.

Ansøgning:

Send en ansøgning indeholdende information om din baggrund, din uddannelse, dit kendskab til Kluboffice og klublivet, og i øvrigt hvad du måtte finde relevant for at komme i betragtning til stillingen. Ansøgningen skal sendes til tors@dbujylland.dk

Ansøgningsfrist:

Vi skal have din ansøgning senest den 20. februar 2018.

Der vil blive afholdt samtaler den 1. marts 2018.

Ønsker du yderligere informationer vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomisupporter Marianna Sørensen på mail: mariannas@pt.lu


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første