Søges: Medarbejder til Region 1

DBU Jylland søger en koordinator til vores fodboldkontor på Hornevej i Aalborg, hvor Region 1 har til huse sammen med bl.a. AaB.

Puljer på nettet - efteråret 2011 - flash


Der er fuld gang i børne- og breddefodbolden i Nordjylland. Derfor søger vi en medarbejder med tiltrædelse senest 1. februar 2018.

Du vil indgå i DBU Jylland Region 1s samlede medarbejderstab, hvoraf de fire personer er hjemmehørende på kontoret i Aalborg, mens vores to klubrådgivere er baseret på hjemmekontorer.

DBU Jyllands samlede medarbejderstab består af ca. 40 personer, fordelt på fodboldcenteret i Tilst ved Aarhus, samt tre regionskontorer. Hertil kommer ca. 250 frivillige ledere, som er aktive i vores mange bestyrelser, udvalg og arbejdsgrupper.

Regionskontorenes vigtigste opgaver er at servicere fodboldklubberne i lokalområdet, de ca. 50 frivillige ledere der er tilknyttet regionen, samt eksterne samarbejdspartnere.

Vi forventer følgende af vores nye medarbejder:


• Gode IT kundskaber på brugerniveau, som på sigt udvikles til superbruger af vores turneringssystem.
• Er serviceminded, fleksibel, initiativrig, udadvendt, har gode samarbejdsevner, er sportsinteresseret, loyal og kvalitetsbevidst.
• Kan arbejde effektivt med flere bolde i luften på samme tid
• Er i stand til at gøre rutineprægede opgaver spændende.
• Er åben ud for nye udfordringer
• Har kendskab til og flair for det frivillige arbejde i en forening
• Er fleksibel med hensyn til ”skæve” arbejdstider ind i mellem
• Kendskab til kommunal idrætspolitik en fordel

Arbejdsopgaver:

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være:

• Bistå med tilrettelæggelse og udarbejdelse af turneringer og stævner
• Sekretæropgaver for stående udvalg og arbejdsgrupper
• Bistå med dommerpåsætning
• Deltage eksterne møder med klubber, kommuner og andre samarbejdspartnere.
• Løse centrale opgaver

Vi tilbyder:

Et spændende job med faglige og personlige udfordringer på en ambitiøs og uformel arbejdsplads med tillidsbaseret ledelse og stor fleksibilitet.

Praktisk info:

Ansøgningsfrist den 26. november 2017.

Ansøgning med CV m.v. sendes til områdechef i Region 1, Søren Pinstrup, på følgende mailadresse: spin@dbujylland.dk

Skriv "Koordinator Region 1" i emnefeltet.

Oplysninger om DBU Jylland kan ses på www.dbujylland.dk.

 
 Fakta om DBU Jylland
                       
DBU Jylland er som organisation for breddefodbolden i Jylland med cirka 170.000 aktive spillere fordelt på 925 medlemsklubber en af Danmarks største idrætsorganisationer. Samtidig er vi den største lokalunion i dansk fodbold.

DBU Jyllands centrale administration er placeret i Tilst, og derudover er organisationen inddelt i fire regioner med hver sit regionale kontor og hver sin regionsbestyrelse.

DBU Jylland afvikler årligt 170.000 kampe i vores turneringer og stævner – heraf 45.000 11-mandskampe, som dømmes af omkring 2.000 aktive dommere.

Vi understøtter cirka 30.000 frivillige klubledere, og hvert år gennemfører vi omkring 300 kurser og foretager flere end 500 klubbesøg.

Fodbold kan mere end nogensinde kaldes en helårssport. I vinterhalvåret afvikles der turneringer i indefodbold og futsal med en samlet deltagelse på omkring 4.500 hold. Der til kommer udendørs vinterturneringer, og med mere end 100 kunstgræsbaner i Jylland foregår sporten mange steder udendørs året rundt.

DBU Jylland omsætter årligt for ca. 68,5 millioner kroner, og er en non-profit organisation.