Eufori efter vild afslutning i Serie 2-pulje

En lang række jyske fodboldhold har i denne weekend kunnet fejre oprykning. Jubelbrølet var måske alligevel størst hos Ammitsbøl/Egtved i Serie 2.Jublen var stor hos Ammitsbøl/Egtved, da oprykningen var en realitet. Foto: Jimmi Falkenberg
Spillerne i Ammitsbøl/Egtved vil helt sikkert huske lørdag den 4. november 2017 mange år frem i tiden.

Ikke alene var det datoen, hvor de sikrede sig oprykning til forårets Serie 1. De gjorde det også foran 300 tilskuere, mod puljens duks og med hjælp fra holdet på næstsidstepladsen.

- Jeg har prøvet meget som fodboldtræner, men det her var helt specielt, siger holdets træner, Allan Worsøe, to dage efter triumfen.

Troede oprykningen var glippet

Allan Worsøe og holdets spillere havde frem til for nyligt ligget lunt i svinget til førstepladsen, men to nederlag i træk havde sendt holdet ned i tabellen før den afgørende kamp.

- Vi skulle så møde Den Bosniske IF i kampen i lørdags, og det var netop dem, som havde overtaget den førsteplads, som vi ellers havde siddet så solidt på. Tilmed var vi afhængige af, at Bredballe IF ikke ville få fuld pointhøst mod Bramdrupdam IF i deres indbyrdes opgør, som blev spillet samtidigt, lyder det fra Allan Worsøe.

- Spillerne måtte vente 20-30 sekunder før de fik meldingen fra den anden kamp, og da den kom, var stemningen helt euforisk, siger han.

En vild afslutningsfest

Det er ikke kun klubbens Serie 2-hold, som har haft en god sæson.

Også andetholdet i Serie 5 sikrede sig oprykning tidligere på efteråret. Og det smittede af, da seniorafdelingen havde afslutningsfest efter lørdagens jubelkamp.

- Der var virkelig gang i den til festen. Jeg tror simpelthen, at oplevelsen var så stor hos alle, fordi der var så mange ting, som skulle gå op i en højere enhed, for at vi kunne rykke op, fortæller Allan Worsøe, som sammen med spillerne venter lidt med at hvile på laurbærene.

Allerede på torsdag venter Give Fremads Serie 1-hold nemlig i en træningskamp.

Se puljen her.


Af: Martin Weibel, DBU Jylland Kommunikation - 06. november 2017, 14:30

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første