Fodboldmagasin hylder de frivillige

DBU Jyllands magasin, Jysk Fodbold, er ude med sit december-nummer, hvor der er et stort tema om de fantastiske fodboldfrivillige. Og denne gang har magasinet otte nye drone-optagede træningsøvelser. Du kan hente magasinet gratis i App Store og Google Play.


Der er fokus på de frivillige i nyeste udgave af Jysk Fodbold, som netop er udkommet. Foto: Henrik Bjerregrav/Niels Husted.


De vasker tøjet, de udvikler de unge, de maler klubhuset, de styrer økonomien og generelt arbejder de konstant for klubben, holdene og medlemmerne: De er de frivillige i fodboldklubberne.

Der er endnu en udgave af DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold, klar i App Store og Google Play, og der er fokus på de uundværlige frivillige, også kaldet Tordenskjolds soldater.

Tordenskjolds soldater

Magasinets tema tager udgangspunkt i nogle af de mere ekstreme frivillige kræfter. Det er:

Samtidig er der også er gode råd til klubben om at styrke frivilligheden, en rundspørge blandt de ulønnede til et tilfældigt U11-stævne, samt artikel fra Ribe BK, som i sommer uddelte DBU Jyllands Sølvnål til ikke færre end 14 af klubbens trofaste frivillige.

Dobbelt-op på træningsøvelser

Til de træner-passionerede er der godbidder med dobbelt-op på træningsøvelser i denne sidste udgivelse i 2017. Hele otte spritnye træningsøvelser er med i magasinet, og de optaget med drone, så du får det fulde overblik.

Og så kan vi løfte sløret for at, fra 2018 udkommer Jysk Fodbold udelukkende som et blad i printform, dog med mulighed for at læse det på pc’en også. Jysk Fodbold udkommer fremover fire gange årligt, og det bliver sendt direkte ud til samtlige 925 jyske fodboldklubber i fire eksemplarer.

Se og hent magasinet helt gratis

Du kan downloade Jysk Fodbold i App Store eller Google Play og fordybe dig i det, når du har tid.

Eller du kan se magasinet med det samme på din pc.

Af: Bob Gisselmann, DBU Jylland Kommunikation - 05. december 2017, 13:16

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første