Træn med landsholdet

Som optakt til EM har alle fodboldspillere i hele landet været inviteret til at træne med landsholdet. Det har man kunnet gøre igennem tre forskellige videoer, hvor først Andreas Skov Olsen, dernæst Martin Braithwaite og til sidste Kasper Dolberg har vist nogle seje finter og tricks.

 

Øvelserne er blevet sendt direkte på mail til alle de trænere, der er tilmeldt DBU Breddes træningsprogrammer. Det er knap 20.000 mails, der bliver udsendt til breddefodboldens børne- og ungdomstrænere hver uge. Hvis du ikke kender til disse i forvejen, kan du læse om dem her.

 

Nu har vi fundet de sidste to vindere af 'Træn med landsholdet'. Den sidste uges tid har de øvet sig på Kasper Dolbergs seje jonglerings-trick, og vinderne blev U11/U12-holdet fra Sindal Idrætsforening / Bindslev Tversted Idrætsforening og U9-holdet fra BK Rødovre.

Her kan du se, hvordan tricket så ud, da Kasper Dolberg lavede det, og lige nedenunder kan du se de to seje vindere.

U11/U12 vinderne fra BTI/SIF

U9 vinderne fra BK Rødovre

 

Før Kasper Dolbergs trick var det Martin Braithwaites finte, der skulle efterlignes. Her kan du se, hvordan Braithwaite udførte den, og lige nedenunder kan du se ugens to vindere. Det blev U10/U11 drengene fra Vorbasse Boldklub og U12/U13 holdet med både drenge og piger fra fynske Skamby BK / KRFK.

 

U10/U11 vinderholdet fra Vorbasse Boldklub

U12/U13 vinderholdet fra Skamby BK /KRFK på Fyn

Andreas Skov Olsen stod for den første øvelse i Træn med landsholdet. Du kan se hans finte i videoen her, og nedenfor kan du se de to første vindere af konkurrencen. Det blev de seje U14/15 piger fra Ry Fodbold og de fantastiske U8 drenge fra BK Friheden i Hvidovre. 

U14/15 vinderpigerne fra Ry Fodbold

U8 vinderdrengene fra BK Friheden