Køb en mini-fodboldbane i højeste kvalitet

Netbaner
Jyske 3-bold-netbanen er en helt ny og revolutionerende type multibane med netbander. 

Banen kan netop nu købes til en særdeles attraktiv introduktions-pris takket være en helt ny samarbejdsaftale med Jyske Bank.

Aftalen betyder, at de 200 første baner (13 x 21 meter-modellen) sælges med 35 procent rabet. Intro-prisen vil derfor være 8.825 kr. inkl. moms (normalpris ca. 14.000 kr.).

Introduktions-banen leveres med kantbånd påtrykt Jyske Bank-logo og lokalunionslogo.

Nørvo Sportsnet forhandler banen, som kan bestilles via www.maalnet.dk

Tekniske spørgsmål vedr. banen kan rettes til Nørvo Sportsnet via mail eller tlf. 97 93 84 50. 

Stimulerer børns læringsmiljø

Banen udspringer af et ønske om at skabe bedre rammer for børnefodbolden, optimere træningsmiljøet i fodboldklubben og stimulere børns læringsmiljø:

- Når de yngste børn spiller fodbold, foregår det som regel med en linje- eller keglemarkering på græsset. Men en sådan løsning er ikke optimal for børn - bl.a fordi der er mange irriterende afbrydelser i aktiviteterne, når bolden springer ud af banen. Derfor har vi arbejdet på at udvikle et mobilt og billigt bande-system, som kan anvendes til såvel træning som til stævner, forklarer DBU Jyllands administrationschef, Ove Lyhne.

Mulighed for alternative spilleformer

- Jyske 3-bold-netbanen giver større spilleglæde, da børnene opnår væsentlig flere boldberøringer. Det skaber samtidig større intensitet i spillet, fordi bolden sjældent springer ud over netkanten. 

- Banen kan også anvendes til alternativt spil på tværs på banen samt anvendes til boldspil over nettets sidekanter – f.eks. fodtennis. Der kan også sættes to eller flere mål ind i netbanden – alt efter behov, fortæller Ove Lyhne.

Jyske 3-bold-netbanen er nem at flytte og stille op, og hele sættet kan transporteres på en trækvogn. Med en simpel instruktion kan sættet stilles op på en halv time af to personer.

Man kan også opstille flere netbaner i grupper for at opnå et optimalt træningsmiljø.

Nedenfor kan ses en video fra den officielle præsentation af banen d. 1. oktober i Viborg:
 
  En klub-model og en have-model

Banen er primært tiltænkt de yngste årgange. Både til træning og stævner, hvor banens dimensioner passer perfekt til Jyske 3-bold - men også til mere specifikke træningsseancer for større børn og voksne. 

- Banen er fremstillet i høj kvalitet, og rent prismæssigt vil den være meget konkurrencedygtig overfor alternative baner. F.eks. oppustelige multibaner. Og prisen er et vigtigt incitament for os, således at så mange baner som overhovedet muligt kan komme ud i klubberne til glæde for spillerne, siger Ove Lyhne.
  

Banen findes i to størrelser

- En klub-model (13 x 21 meter), hvor dimensionerne er fastlagt på baggrund af anbefalingerne i børnefodboldkonceptet Holdninger & Handlinger
- En have-model (7 x 11 meter) – til brug fx derhjemme, i sommerhuset m.v.

En rød tråd fra storstævner til træningen i klubben

Tilblivelsen af netbanen bygger på tanker, der er opstået i kølvandet på de populære Jyske 3-bold Storstævner.

- Ideen med storstævnerne er at skabe bedre rammer for børnefodbolden og optimere træningsmiljøet i fodboldklubberne. 

- Stævnerne afvikles på små baner med bander, der sikrer et dynamisk spil uden regler, men med leg og boldglæde i hovedsædet, siger Ove Lyhne og fortsætter:

- Udviklingen af Jyske 3-bold-netbanen ligger i naturlig forlængelse af et fælles ønske om at videreudvikle børnefodbolden via nytænkning. Og som et målrettet bidrag til at flytte værdierne fra Storstævnerne ud i træningsmiljøet i den enkelte klub, forklarer Ove Lyhne.

DBU Jylland og Jyske Bank har via det fælles samarbejde omkring børnefodbolden og Jyske 3-bold storstævnerne tilført ideer, holdninger og faglig viden ind i udviklingen af netbanerne, mens Nørvo Sportsnet med sin store know-how og unikke ekspertise inden for net-løsninger har foldet tankerne ud i praksis. 

FAKTA OM JYSKE 3-BOLD NETBANEN


· Er udviklet af DBU Jylland, Nørvo Sportsnet og Jyske Bank
· Er fremstillet af net og opstrammet via hjørnestolper
· Kan transporteres på en trækvogn og stilles op på en halv time af to personer
· Findes i en klubmodel (13 x 21 m) og en havemodel (7 x 11 m)
· Man kan både kravle over og under nettet
· Passer til Jyske 3-bold-mål
· Banerne er til salg på www.maalnet.dk

Der er her mulighed for at downloade Sjovere fodbold med Jyske 3-bold netbane (PDF-dokument)


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første