Få et ministævne i nettet

Fire baner, otte mål, én trailer. DBU Jylland, Jyske Bank og Nørvo Sportsnet introducerer nu Jyske 3-bold Ministævnerne, som er en mindre udgave af de populære Jyske 3-bold Storstævner. Nye netbaner har gjort, at alle stævne-materialerne kan være i én trailer.

Netbaner og ministævner

Et helt nyt koncept fra DBU Jylland og Jyske Bank har set dagens lys: Jyske 3-bold Ministævner. Med fødslen af ministævnerne kan endnu flere børn og voksne komme til at mærke magien fra Jyske 3-bold storstævnerne. Og der er noget at glæde sig til.

Ministævnerne er en mindre version af de otte Jyske 3-bold Storstævner som ikke færre end 56 jyske klubber bejlede om i år. Arrangøren af et ministævne henter selv de fire baner og otte mål der skal bruges. Det lyder måske som en stor opgave, men alt du behøver, er faktisk en bil med anhængertræk.
 
Jyske 3-bold-netbaner

Det er udviklingen af de nye sjove Jyske 3-bold-netbaner der ligger bag tilblivelsen af Jyske 3-bold ministævnerne. Banerne kan nemlig pakkes meget kompakt, fordi banderne er lavet af net i stedet for plastik. Helt præcist kan der være hele fire baner og otte mål i en enkelt trailer.

Udover baner og mål vil der også være en konceptbeskrivelse med i traileren, hvor der er masser af gode råd og vejledning at hente. Du kan både se, hvordan stævnet rent praktisk kan organiseres og du kan læse om de grundlæggende tanker bag Jyske 3-bold. Konceptbeskrivelsen indeholder også en vejledning i opsætning af netbanerne, så der er ingen grund til koldsved, selv om du har ti tommelfingre.

DBU Jylland har placeret en trailer i hver region, så flest mulige klubber får glæde af tilbuddet.
Lej en Ministævnetrailer

Jyske 3-bold Ministævnerne er som udgangspunkt et tilbud til alle vores medlemsklubber. Dog har vi en særlig interessere i, at de klubber der befinder sig yderområderne, og derved har langt til Jyske 3-bold Storstævnerne , først får muligheden for bestille trailerne. Du kan læse mere om de principper, vi udlejer trailerne efter på udlejningssiden.

Du kan søge om at leje en af DBU Jyllands trailere med materiale til et Jyske 3-bold Ministævne her.

Læs mere

Vil du vide mere om Jyske 3-bold, så besøg www.jyske3bold.dk.

 

 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første