Ditte Funder er gået bort

Vores kære kollega og skattede medarbejder, Ditte Funder, er ikke længere blandt os. Hun er på helt uforståelig vis gået bort, blot 42 år gammel. Læs mindeordene fra DBU Jylland her.

Dødsfald

MINDEORD:

Vores kære kollega og skattede medarbejder, Ditte Funder, er ikke længere blandt os.

Hun er på helt uforståelig vis gået bort, blot 42 år gammel.

Ditte blev født den 3. juni 1976, og hun tiltrådte hos os som voksenlærling den 1. maj 2001.

Dengang lå det måske ikke umiddelbart skrevet i hendes horoskop, at hun skulle dedikere sit fremtidige arbejdsliv til børne- og breddefodbolden. Men sådan blev det. Og heldigvis for det. For Ditte har om nogen været synonym med DBU Jylland i Nordjylland, hun blev vores primære stemme over for fodboldklubberne i Region 1, og hun var gennem årene en højt respekteret supporter og sparringspartner for de nordjyske kampfordelere, trænere og frivillige ledere.

I denne svære tid er det også værd at huske på, at ordentlighed og hurtighed i kommunikationen til klubberne og de frivillige var en hjertesag for Ditte. For hende var en god service en dyd. Hun satte utrolig stor pris på den løbende dialog med de frivillige, og hun opbyggede gennem årene et tæt og tillidsfuldt forhold til mange nordjyske fodboldfolk.

Rent fagligt var Ditte en af vores specialister og nøglemedarbejdere på turneringsområdet, og hun var også efter 17 års ansættelse åben og nysgerrig over for personlig udvikling og dygtiggørelse. Det blev i høj grad dokumenteret af hendes ni måneder lange deltagelse i UEFA’s såkaldte CFM Education Programme, som er en bred uddannelse i det europæiske forbunds struktur med indblik i strategiske og operative systemer.

Vi vil savne Ditte på alle tænkelige måder. Hun var i høj grad omdrejningspunktet på vores regionskontor i Aalborg, og hun efterlader et stort tomrum, såvel menneskeligt som fagligt.

Derudover er vores tanker i disse svære dage også hos Dittes familie og nære.

Æret være Dittes minde.

Søren Pinstrup 
Områdechef 
DBU Jylland Region 1 

Ove Lyhne
Direktør
DBU Jylland