Din klub kan blive Årets Ungdomsklub

For tredje gang uddeler DBU Jylland Faxe Kondi-prisen til Årets Ungdomsklub. Med hæderen følger 10.000 kroner, og din klub kan komme i betragtning. Ansøg nu.Tilbage i januar modtog FC Horsens Faxe Kondi-prisen. Dermed kunne den østjyske klub kalde sig Årets Ungdomsklub 2014 og sammen med hæderen modtage 10.000 kroner.

Nu er det igen ved at være tid til, at klubber kan søge om at komme i betragtning til Faxe Kondi-prisen 2015, og du kan indstille din klub.

Kom i betragtning til prisen

Alt, det kræver, er en motiveret ansøgning, der beskriver, hvorfor det netop er jeres klub, der fortjener at blive belønnet for sit ungdomsarbejde.

I kan for eksempel dele en god historie om klubbens succes, eller fortælle hvad I gør for at fastholde spillere i klubben, hvad I gør for at dygtiggøre jeres ungdomstrænere, hvordan I skaber et godt socialt liv og kammeratskab, eller hvordan I sørger for, at alle føler sig velkomne i klubbens ungdomsafdeling.

For at komme i betragtning til Faxe Kondi-prisen og titlen som Årets Ungdomsklub under DBU Jylland forventer vi, at jeres klub udelukkende deltager i DBU Jyllands og/eller DBU’s turneringer med jeres turneringshold.

Søg senest 1. november

Ansøgningen skal sendes til faxekondiprisen@dbujylland.dk senest søndag den 1. november 2015.

Ansøgningerne vurderes af DBU Jyllands ungdomsudvalg, og vinderen offentliggøres på DBU Jyllands delegeretmøde den 9. januar 2016, hvor prisen og de 10.000 kroner vil blive overrakt.

Faxe Kondi-prisen
DBU Jylland og de øvrige lokalunioner uddeler hvert år Faxe Kondi-prisen til Årets Ungdomsklub. I Jylland bliver prisen overrakt på DBU Jyllands delegeretmøde i januar. Med prisen følger, udover synligt bevis i form af et diplom, også et kontant beløb på 10.000 kroner fra Faxe Kondi.


Se også

FC Horsens vandt Faxe Kondi-prisen 2014
I 2013 blev Bangsbo Freja hædret med Faxe Kondi-prisen

Af: Marie Lauridsen Foto: www.fodboldbilleder.dk - 25. september 2015, 08:17

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første