Nemt program til børnetræningen

På DBU Jyllands ”Store Børnetrænerdag” i april kan du få et færdigbygget træningsprogram med hjem.

foto: Fodboldbilleder.dk
foto: fodboldbilleder.dk

Er dit børnehold fyldt med spillere, alle med samme niveau? Nå, ikke? Så er du nok træner for et ganske normalt hold med spillere, der dækker over mange forskellige niveauer.

Og hvordan strikker du så et træningsprogram sammen, der giver god træning til alle spillerne, uanset niveau? Det får du på ”Store Børnetrænerdag” fire steder i Jylland i april nogle kvalificerede bud på.

Spillerne skal matches lige – og op og ned

Lige børn leger bedst, siger ordsproget. Men det er en sandhed, der i fodboldsammenhæng kan gradbøjes lidt.

- Faktisk er det sådan, at de allerfleste børnespillere får mest ud af træningen, hvis de halvdelen af tiden matches med spillere på samme niveau og den anden halve tid deles mellem træning med bedre og mindre gode spillere, forklarer David Kiær Nielsen fra DBU Jylland Udvikling.

I fodboldsprog hedder denne træningsform ”25-50-25 princippet”. Du får vist praktisk træning med integreret niveaudeling, så du både kan tilgodese at udfordre de bedste spilllere og udvikle de mindre gode spillere.

Kom godt og nemt i gang med træningen

Som U8-U12 træner er denne inspirationsdag både udviklende og praktisk. Du får udleveret en skabelon til at organisere din træning, så du efterlever 25-50-25 princippet. Derudover får du også et færdigt bud på et træningsprogram over 8 træningspas med hjem.

Tilmeldingsfristen for seminarerne er 10 dage før det enkelte seminar:
Torsdag den 3. april, kl. 17.30-21
i Brønderslev
- tilmeld her
Lørdag den 5. april, kl. 10-13
i Spjald
- tilmeld her
Tirsdag den 8. april, kl. 17.30-21
i Tilst
- tilmeld her
Mandag den 28. april, kl. 17.30-21
i Vejen
- tilmeld her

Prisen er kr. 525,- pr. person inkl. let forplejning, træningsskabelon og træningsprogram. Der kan søges kursusrefusion hos din lokale kommune.Af: Ina Tofterup - 11. marts 2014, 09:35

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første