Serie 11’eren: Åreladning på midtbanen

En helt ny midtbane i næstsidste runde af forårsæsonens udgave af Serie 11’eren. Det er resultatet af den seneste uges resultater i de jyske serierækker. I næste uge kåres vinderen af førstepræmien – et gavekort på 10.000 kroner til DBU Jyllands Fodboldcenter.


En helt ny midtbane øger spændingen op til Serie 11'erens sæsonafslutning i næste uge (foto: Henrik Bjerregrav)


Danmark har udspillet sin rolle ved EM i Polen/Ukraine, men i de jyske serierækker er spændingen maksimal op til allersidste runde.

Ligesom Morten Olsen har valgt en ny midtbanebesætning ved denne slutrunde, vælger Serie 11’eren i denne uge også at præsentere en spritny midtbane i forhold til sidste runde.

Serie 3 ud – Serie 4 ind

De to Serie 3-hold Randers Freja og Vojens BI ryger helt ud af startopstillingen, mens Agerbæk SF (serie 4, pulje 86) bytter plads med Thyborøn IF (serie 4, pulje 62) i angrebet.

I angrebet er Nr. Bjært/Strandhuse IF strøget ind helt i front med en storsejr på 16-0 over Kolding IF (1) i Serie 4’s pulje 91. Kolding IF (1), der med 0 points og en målscore på 4-44 nok ikke spiller i Serie 4 i efteråret.

Ny i angrebet er også Aarhus 1900 (serie 4, pulje 75), mens formstabile Haderslev FK (serie 3, pulje 46) holder fast i sin plads fra de foregående uger.

Rotationsprincip på målmandsposten

Uden at antyde nogen form for matchfixing lader det til, at Linde B (serie 4, pulje 62) og Bagterp IF (serie 4, pulje 48) er blevet enige om et rotationsprincip på målmandsposten, som i denne uge besættes af Bagterp IF, mens Linde B tager sig af at dirigere forsvaret.

Blandt de nye kræfter i forsvaret er Søften GF (serie 3, pulje 35) og Gjøl B (serie 4, pulje 51).

Se hele holdet på Facebook

På www.facebook.com/jyskfodbold kan du se hele startopstillingen og i næste uge kårer vi vinderen af førstepræmien blandt de 11, der udgør startopstillingen til den tid. Førstepræmien er et gavekort på kr. 10.000 til brug på DBU Jylland Fodboldcenter.

Se mere om Serie 11’eren her og følg med i de jyske serierækker i den spændende sæsonafslutning.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første