Lukket i to dage på grund af flytning

Flytningen til det nye fodboldcenter i Tilst betyder, at DBU Jyllands og DBU Jylland Region 3’s administrationer holder lukket onsdag og torsdag. Henvendelser på telefon og mails vil blive besvaret i det omfang, som det er muligt.
Onsdag den 1. februar flytter DBU Jyllands medarbejdere fra Nøddevej i Viby og DBU Jylland Region 3’s medarbejdere i Horsens til det splinternye fodboldcenter i Tilst.

På grund af flytningen - herunder opsætning af nye telefon- og dataforbindelser - vil DBU Jyllands og DBU Jylland Region 3’s administrationer være lukkede for telefoniske henvendelser i tidsrummet fra onsdag den 1. til og med torsdag den 2. februar.

Telefoniske henvendelser vil i perioden automatisk blive stillet videre til DBU Jyllands øvrige regionale kontorer, hvor medarbejdere vil assistere i det omfang, som det er muligt. Mails vil under flytteperioden også fortsat blive besvaret i videst muligt omfang.

DBU Jylland og DBU Jylland Region 3 håber at være helt på plads til almindelig åbningstid fredag den 3. februar kl. 9.00.

Ny adresse - samme telefonnumre

Den nye adresse for DBU Jyllands og DBU Jylland Region 3’s administrationer bliver: Kileparken 27, 8381 Tilst.

Flytningen påvirker ikke telefonnumre, e-mailadresser og lignende.

DBU Jylland har haft sæde på Nøddevej i Viby siden den 20. maj 1960, mens Forum Horsens har været hjemsted for DBU Jylland Region 3’s administration siden den 9. august 2004. Før denne dato var medarbejderne hjemmehørende i Park Hallen – også på Langmarksvej i Horsens.

I alt 20 medarbejdere vil få sæde på det nye fodboldcenter i Tilst, som udover administration og møde- og uddannelsesfaciliteter også rummer 34 værelser og kunstgræsbaneanlæg, som kan bookes til træningspas, træningslejre m.v.

Alle interesserede er meget velkommen til DBU Jyllands nye fodboldcenter fredag den 16. marts, hvor der holdes åbent hus fra kl. 14.00 til kl. 17.00.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Martin Weibel

 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første