DBU Jyllands hold på plads for 2012

DBU Jylland har sammensat det hold, der i de kommende 12 måneder skal stå i spidsen for organisationens centrale udvalg og arbejdsgrupper. Det nyvalgte bestyrelsesmedlem, Mette Nielsen, bliver formand for HR-gruppen, mens der er en enkelt udskiftning i jysk fodbolds mest travle – og til tider mest udskældte - udvalg.

 

Det nyvalgte bestyrelsesmedlem, Mette Nielsen, skal stå i spidsen for den interne udvikling af de mange frivillige ledere i DBU Jyllands egen organisation.

DBU Jylland har sammensat det hold, der i de kommende 12 måneder skal stå i spidsen for organisationens centrale udvalg og arbejdsgrupper.

I forhold til 2011 er der kun rokeret på en enkelt formandspost.

Det nyvalgte bestyrelsesmedlem, Mette Nielsen, er ny formand for DBU HR gruppen, som bl.a. arbejder med rekruttering og udvikling af de mange frivillige ledere i DBU Jylland. Bl.a. det såkaldte formandsnetværk, der omfatter alle personer, der er formand for en bestyrelse, et udvalg eller en arbejdsgruppe i DBU Jyllands organisation.

Kasserer Hans Mogensen bliver nyt medlem af DBU Jyllands mest travle - og til tider mest udskældte - udvalg, Disciplinærudvalget. Han afløser Christian Fynsk, der har ønsket at udtræde efter eget ønske.

Der er også enkelte udskiftninger på de ordinære udvalgsposter. Bjarne Villadsen er ny mand i Seniorudvalget, hvor han afløser Jens Jørgen Møller Nielsen, mens Finn Lambæk erstatter Toni Brian Lynge i Dommerudvalget.

Kontinuitet i arbejdet

DBU Jyllands bestyrelse har i forbindelse med holdsammensætningen lagt vægt på at bevare kontinuiteten på nogle af jysk fodbolds store aktivitetsområder.

Det betyder, at Hans Peter Johansen, Sparkær, fortsætter som formand for DBU Jyllands Børneudvalg og Rene Svendsen, Gråsten, som formand for DBU Jyllands Ungdomsudvalg.

Jacob Haag, Esbjerg, fortsætter som formand for DBU Jyllands Seniorudvalg, Peter Tornbo, Lemvig, vil også i 2012 stå i spidsen for DBU Jyllands Udddannelsesudvalg, og endelig vil Hans Mogensen også være formand for DBU Jyllands Dommerudvalg i de kommende 12 måneder.

I alt 250 frivillige, ulønnede ledere udgør til sammen DBU Jyllands mange forskellige udvalg og arbejdsgrupper - centralt såvel som regionalt.

Udvalg/gruppe:  Formand: 
Børneudvalget Hans Peter Johansen 
Ungdomsudvalget  Rene Svendsen 
Seniorudvalget  Jacob Haag 
Uddannelsesudvalget  Peter Tornbo 
Dommerudvalget  Hans Mogensen 
Disciplinærudvalget  Jens Christensen 
Fair Play-udvalget  Lars Olesen 
Gruppen for hædersbevisninger       Hans Mogensen 
HR Gruppen  Mette Nielsen 
Klubkontakt - elitefodbold  Kent Falkenvig 
Futsal/indefodbold  Henrik Sloth 

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Leif Christensen

 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første