Lej kunstgræsbane ved fodboldcenter

Kunstgræsbanen ved DBU Jylland Fodboldcenter kan nu bookes online. Det næsten 13.000 m2 store område rummer bl.a. én fullsize 11-mands kampebane, som kan opdeles i to mindre 11-mands træningsbaner, og er lavet med de seneste normer for kunstgræs.

Med DBU Jyllands online booking, kan du hurtigt få et overblik over ledige tider på den nye kunstgræsbane.

Nu er det muligt at få kunstgræs under fødderne på den nye fodboldbane ved DBU Jylland Fodboldcenter i Tilst.

Fra i dag er der nemlig blevet åbnet for online booking af kunstgræsbanen, som enten kan lejes som en fullzise 11-mandsbane (kampbane, 105m x 68m) eller to mindre 11-mandsbaner (træningsbaner, 93m x 68m).

Selv om banens primære brugere (DBU Jylland, DBU, tst Fodbold, Langkær Gymnasium og Tilst Skole) på forhånd har sat sig på en del af tiderne, er der stadig rig mulighed for at booke tider på banen.

Nyeste normer

Det knap 13.000 m2 store areal er lavet med de seneste normer for kunstgræs. Bl.a. ligger der en gummipad under det grønne kunstgræs, som er med til at mindske risikoen for skader.

Konstruktionen betyder også, at bolden opfører sig så naturtro som muligt.

Sådan booker du

DBU Jylland har skræddersyet et online bookingsystem, således at DBU Jyllands medlemsklubber kan betale for bookingerne over den månedlige klubfaktura.

Det kræver blot, at man logger ind i systemet.

Alle de af DBU Jyllands medlemsklubber, som har angivet en postadresse e-mail via Kluboffice, er blevet oprettet i bookingsystemet, og det er denne e-mail, sammen med klubnummeret, som skal benyttes i forbindelse med login.

Læs mere om kunstgræsbanen

Du kan læse mere om banen og booke den online på hjemmesiden for DBU Jylland Fodboldcenter.

Har du spørgsmål omkring booking af kunstgræsbanen kan du kontakte centerleder, Niels Stæhr, på eller på tlf. 8939 9990.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første