Lederkonference for klubformænd

Klubformand: fra lavstatus til højstatus! DBU Jylland vil sætte endnu mere fokus på jobbet som frivillig klubformand i breddefodbolden. Alle klubformænd inviteres i juni til lederkonference og som bonus en af de attraktive kampe ved U21-slutrunden i Danmark.

Som introduktion til DBU Jyllands fokusområde etableres der lederkonferencer i hhv. Herning søndag den 12. juni og i Aalborg lørdag den 18. juni. På konferencerne vil deltagerne blive inspireret i arbejdet med ledelse af frivillige samt blive præsenteret for de muligheder for personlig udvikling, som tilbydes via DBU Jylland.

Målet er, at jobbet som klubformand fremover får højstatus og således bliver en attraktiv post at besætte i alle fodboldklubber. Målgruppen er alle klubformænd i de danske fodboldklubber - ikke mindst nyere klubformænd med behov for input til at lede frivillige i klubben.

Vi kombinerer de to lederarrangementer med to spændende og top-attraktive U21 EM-landskampe, Spanien - England i Herning og i Danmark - Island i Aalborg. Danmark er som bekendt vært for sommerens helt store idrætsbegivenhed, UEFA U21 EM-slutrunden, som afholdes i fire jyske fodboldbyer i juni 2011.

Via kombinationen ”Tema & Kamp” tildeles de deltagende klubformænd således både spændende faglig inspiration til lederarbejdet i klubben samt fodboldteknisk underholdning på topplan i forbindelse med lederkonferencerne.

Arrangementet byder på:

Kl. 16.00 Velkomst
Kl. 16.10 Frivillighed – en kort præsentation af Frivillighedsundersøgelsen
Kl. 16.30 Ledelse af frivillige
Kl. 17.30 Præsentation af tilbud til klubledere i DBU Jylland
Kl. 18.15 Fælles middag
Kl. 18.55 Afrunding - afgang til fanzone
Kl. 20.45 U21 EM-kampen

Kunsten at lede frivillige

Godt og vel 1,5 millioner danskere udfører frivilligt arbejde. De løfter opgaver af stor betydning for den enkelte organisation og for samfundet.

Frivillige er ulønnede, så ledere af frivillige har kun én mulighed: At gøre det interessant, sjovt, spændende og udviklende at være med. De frivillige skal arbejde, fordi de kan lide det.

Temaet er derfor centreret om oplæg og erfaringsudveksling om kunsten at lede frivillige. Med afsæt i praksis, erfaringer og forskning i organisationer, som lykkes med frivillige er dette tema målrettet alle ledere af frivillige – uanset om lederen selv er ansat eller frivillig.

Opgaven som leder af frivillige er at motivere dem til at udføre deres opgaver bedst muligt. Det er der inspiration og redskaber til i dette tema. Deltagerne vil møde lokale som nationale oplægsholdere med succeshistorier om ledelse af frivillige.

Praktiske oplysninger

Lederkonferencen er som udgangspunkt forbeholdt klubformænd. Arrangementets deltagerpris er 200 kroner inkl. forplejning og billet til EM U21-kampen. Tilmeld online her:

Herning søndag den 12. juni
Aalborg lørdag den 18. juni

Tilmeldingsfristen er onsdag den 1. juni. Der er et begrænset antal pladser ved hvert afviklingssted, som besættes efter ”først til mølle” princippet.


  DBU Jylland ønsker at involvere hele den danske fodboldfamilie i årets største fodboldbegivenhed: U-21 EM. Under hele turneringen afvikler vi events og aktiviteter for vores forskellige målgrupper.

Her kan du få et overblik over de tilbud, der er på plakatenTekst: Ina Tofterup og foto: Per Kjærbye

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første