De mørke måneder har efterhånden et godt greb i os, og mange hold rykker derfor ind i de varme haller for at spille fodbold vinteren over.

Men hvad skal man vælge? Den nye dreng i klassen eller den mere traditionelle? Futsal eller indendørs fodbold?

Det spørgsmål belyser de to gæster i podcasten, Henrik Andersen fra Romalt IF og Rasmus Veng fra Eastside Viborg, i denne episode. De har hver deres præference og kommer dermed med to forskellige synspunkter.

Ved at lytte til podcasten får du en god ballast til at vurdere, hvilken type indefodbold der passer bedst til dit temperament og til dit hold.

Podcast med breddeklubber i centrum
”Futsal vs. Indendørs fodbold” er som nævnt episode nummer to af Klubhuset. Første episode ”De kære fodboldforældre” ligger naturligvis også tilgængelig her på hjemmesiden, og hvor du ellers hører dine podcasts.

Vi forsøger med denne podcast at lave indhold, der er relevant for alle jer, der er tilknyttet en frivilligt drevet fodboldklub.

Det er til dig, som enten er træner eller spiller, dig som sidder i bestyrelseslokalet eller dig som er fodbolddommer eller fodboldforælder. Det er til dig, som kender til de mange gevinster, der er ved at være tilknyttet en fodboldklub – men som også er bekendt med dilemmaerne ved det samme.

Vi håber, at du her kan få gode råd, inspiration eller nyttig viden, som du kan tage med hjem i arbejdet i din egen klub.

Du kan altid finde samtlige udsendelser på www.dbujylland.dk/podcast.

 

SÅDAN FINDER DU DBU JYLLANDS PODCAST

Smartphone og Tablet:
1. Åbn din podcast-app (fx Podcasts eller Google Podcast).
2. I søgefeltet skriver du ”Klubhuset”.
3. Tryk på DBU Jylland-logoet og vælg det afsnit, du ønsker at høre.

Computer:
1. Gå ind på www.dbujylland.dk/podcast.
2. Vælg den episode, du ønsker at lytte til.