Sæsonstart: Holdkort starter ved U13

Dit hold er henover sommerferien skiftet fra U12 til U13. Nu er det blevet et ungdomshold og så følger der bl.a. udfyldelse af holdkort med før hver kamp. Få vejledning til den opgave lige her, både som træner og som klub.

Sæsonstart: Holdkort starter ved U13
Fra U13 og opefter er det obligatorisk at udfylde holdkort inden kampstart (foto: Ina Tofterup)
Af: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation

Holdkort - og hvad så?

Fra U13 og hele vejen opad i aldersgrupperne er det obligatorisk at udfylde digitalt holdkort inden kampstart. Er du nyslået U13-træner, har du måske ikke prøvet lige præcis dén opgave før, men heldigvis er det en forholdvis simpel øvelse.

Holdkortet kan udfyldes fra enten en smartphone eller en computer. Din klub har oprettet dig som holdkortindberetter i KlubOffice og derigennem har du fået et DBU-login via mail. Kan du ikke huske dit DBU-login, kan du blot bruge "glemt password"-funktionen, så får du en ny mail.

Få en quickguide lige her
Ønsker du at bruge din smartphone, skal du downloade DBU's Fodbold App til iOS eller Android. Derefter går du blot frem efter de simple trin i denne guide.

Vil du gerne udfylde via din computer, logger du ind på Mit DBU fra forsiden af www.dbujylland.dk. Denne guide leder dig i mål med holdkortet.

Allerede til kamp nr. 2 bliver opgaven endnu lettere, for nu kan du blot klikke ja tak til at genbruge spillerne fra sidste kamp, og så blot foretage de få rettelser, der formentlig er.

Få ekstrabonus med Fodbold App'en
Alle de nødvendige funktioner som kampsøgning, udfyldelse af holdkort og indberetning af resultater har hele tiden været gratis i app'en. Men pr. 1. juli 2017 er en række bonusfunktioner også blevet frigivet, så alle app'ens herligheder er helt gratis.

Dermed kan du bl.a. tilføje dine favoritter til "Mine hold", så du har dem lige ved hånden til næste gang. Du kan tilføje dine holds kampe til din digitale kalender. Og meget meget mere. Nu kan du lege løs - helt gratis.


Læs alt om holdkort på www.dbujylland.dk/holdkort


 

Log ind