18-årig spiller sender stor ros til 77-årig fodbolddommer

En 18-årig fodboldspiller viste god stil da han skrev til DBU Jylland for at rose en 77-årig fodbolddommer, som havde dømt hans Serie 6-hold.

18-årig spiller sender stor ros til 77-årig fodbolddommer
Christian Stokkendal Pedersen (th.) fra Øster Sundby B32 roser den 77-årige fodbolddommer, Christian Stokkendal Pedersen.
Af: Martin Weibel, DBU Jylland

- Han var en af de bedste fodbolddommere, jeg har haft. Han ramte os i øjenhøjde og hyggede sig virkelig med at dømme, kunne man mærke.

De flotte ord kommer fra 18-årige Christian Stokkendal Pedersen, som sammen med sit Serie 6-hold fra Østersundby B32 havde 77-årige Axel C. N. Monrad som dommer i hjemmekampen mod Aalborg Freja.

- Altså han kom jo en time før kampstart og havde smil på læben og overskud til at snakke med både mig og andre spillere fra de to hold. Han skabte virkelig en god stemning allerede før kampen. Og selv om han sagde inden kampen, at hans bevægemønster blev mere og mere centreret omkring midtercirklen, så synes jeg, at han var god til at komme med frem og tilbage, lyder det fra Christian Stokkendal Pedersen, som ikke er i tvivl om, hvorfor den rutinerede dommer er en af de bedste han har haft.

- Når man dømmer i de lavere serierækker, så synes jeg, det er vigtigt, at man formår at tilpasse sig niveauet og få spillerne til at hygge sig. Han gjorde det ikke til noget, det ikke var. Hans stille og rolige facon passede perfekt til kampen, lyder roserne videre.

Dejligt at blive rost

De rosende ord fra den unge fodboldspiller varmer Axel C. N. Monrad. For selv om han har haft sit dommerkort siden 1967, så betyder det meget for den 77-årige mand fra Løgstør, at få positiv feedback fra spillerne.

- Det er rigtig dejligt at høre, for jeg må nok indrømme, at det oftest er dem, som er utilfreds, der råber højest. Men jeg nyder virkelig at være fodbolddommer. Det er skønt, og da særligt når man får ros, siger den nordjyske fodbolddommer, som er på banen igen i weekend. Her venter nemlig først Serie 6-kampen mellem Trekroner IF 98 og Nørresundby FB lørdag mens han søndag skal fløjte kampen mellem Aars IK og Haverslev IF.

Og hvem ved: måske med endnu mere ros til følge.

Log ind