Måned

Tommi er gået fra Serie 5 til 2. division på to år

På bare to år har den nordjyske målmaskine Tommi Fabricius taget turen fra Serie 5 i barndomsklubben Vadum til 2. division i Jammerbugt FC.

Læs nyheden

Stillingsopslag: Kluboffice økonomisupporter og -instruktør

DBU Jylland søger en supporter og instruktør, som kan understøtte de jyske klubber i brugen af økonomi-funktionerne i DBU's administrationssystem, KlubOffice, samt holde lokale økonomikurser. Vi skal have din ansøgning senest den 20. februar..

Læs nyheden

Delegeretmødet 2019 endeligt fastlagt

DBU Jyllands delegeretmøde 2019 er nu endeligt programsat til lørdag den 5. januar i Herning. Konceptet ”Fodboldens Dag” fastholdes også efter positive tilbagemeldinger fra klubberne.

Læs nyheden

Få tjek på ændringerne i turneringerne til sæsonstart

Fra forårets start må man i alle børne- og ungdomsrækker sætte en ekstra spiller på banen, når man er bagud med 0-3. Bliv klogere på dét og alle andre turneringsændringer efter vedtagelserne på delegeretmødet i januar.

Læs nyheden

Min mening: Vi har alle et ansvar når de unge spiller

Unge fodboldspillere har endnu lettere ved at falde i oddset- og spilfælden. Derfor er der brug for en høj grad af ansvarlighed fra os alle. Også fra spiludbyderne selv, mener DBU Jyllands formand, Bent Clausen.

Læs nyheden

Nye tilbud og inspiration til klubberne og trænerne

Trænerrådgivere, inspirationstræninger, forældremøder og en ny C-uddannelse er de nye tilbud til landets klubber, der har børne- og ungdomsfodbold, for at skabe endnu bedre fodboldrammer i klubberne for spillerne.

Læs nyheden

Video: Kan man finde fodboldformen med CrossFit?

For U13 Drenge-holdet FS Holstebro er dødbolde én gang i ugen skiftet ud med dødløft. Hver tirsdag kan man nemlig finde drengene i det lokale CrossFit-center, hvor de gør sig klar til den kommende forårssæson.

Læs nyheden

Pigetrænere inspireres og tages med på råd

På otte møder i uge 9 og 10 kan du, som brænder for pigefodbolden, komme i fokus. Dialog og inspiration er hovedoverskrifterne på møderne, som bl.a. behandler emner som rekruttering og fastholdelse.

Læs nyheden

Tre serietrænere: Sådan får vi spillerne klar til sæsonstart

Opkast, intervaltræning og sammenhold. Vi har talt med tre serietrænere om, hvordan deres træningsopstart har været.

Læs nyheden

Flotte finaler til JM i indefodbold

I den forgangne weekend 3.-4. februar er 15 jyske mestre kåret i indefodbold-regi. Dermed er indefodboldsæsonen slut for U16 og op til senior, mens der stadig venter bl.a. JM-finaler den 3.-4. marts for øvrige rækker ned til U13.

Læs nyheden

Log ind