Måned

Sådan kan scenarier i DS og 2. division påvirke dit hold

For de jyske seriehold kan det godt betale sig at heppe på de jyske hold i 2. division og Danmarksserien. Resultaterne her kan nemlig enten gøre livet lidt lettere eller sværere for nedrykningstruede seriehold.

Læs nyheden

1-0 er en målfest når Gærum IF spiller

Gærum IF’s kampe i Serie 4 har budt på færre mål end i nogen andre i de jyske serierækker. Alligevel afviser holdets træner, at de er et kedeligt hold.

Læs nyheden

Husk smilene på fodboldbanen

Når børn og unge trives på fodboldbanen, så præsterer de bedre. Men også i forhold til en række andre parametre er det vigtigt, at man har det godt inde for kridtstregerne.

Læs nyheden

Kvindehold i farezonen kan få håndsrækning

En udtrækning i 1. division for kvinder kan give en række andre kvindehold en hjælpende hånd. Både i Kvindeserien Vest, Jyllandsserien Kvinder og Serie 1 Kvinder kan der være hold, som kapitaliserer af udtrækningen.

Læs nyheden

Se Tarm mod Lem live

DBU live-streamer pokalopgøret mellem Tarm IF og Lem Boldklub, der trak en masse sjove overskrifter i sidste uge. Komiker Anders Fjelsted er medkommentator

Læs nyheden

Seriehold scorede 5 gange men tabte med 15 mål

Serie 5-holdet fra Allingaabro IF havde en lidt speciel fredag aften. I deres kamp mod FC Glesborg kom de på tavlen hele fem gange. Men de fik alligevel en ordentlig øretæve.

Læs nyheden

Log ind