Se de uofficielle kåringer i serierækkerne

DBU Jylland har fundet en række seriehold, spillere og fodbolddommere, som på den ene eller anden måde har skilt sig ud fra mængden. Se dem her.



DBU Jylland har fundet en række finurlige fakta fra de jyske serierækker. Foto: Henrik Bjerregrav


De jyske serierækker i fodbold har traditionen tro budt på en række bemærkelsesværdige præstationer og resultater.

Fra hold som nærmest ingen mål lukker ind, til hold, som holder åbent hus i forsvaret. Fra målfarlige angribere til en skør førsteplads.

Her kan du se alle DBU Jyllands uofficielle kåringer fra sæsonen som er gået i de jyske serierækker.

Bedste forsvar

De har nok næppe en bus, som de kører ind foran eget mål, når de spiller deres kampe. Men Frederikshavn fI har kun lukket fire mål ind i Serie 2, pulje 11, så det må være tæt på. I hvert fald er nordjyderne rigtig skrappe til at forsvare egne netmasker.

Se puljen her.

Dårligste forsvar

Det er ikke unormalt, at et seriehold holder åbent hus i egne rækker. Men det hører til sjældenhederne, at man lukker så mange mål ind, som Skæve IF fra Serie 6 har gjort i dette forår: Holdet har indkasseret 79 mål i otte kampe. Det giver et snit tæt på 10 mål pr. kamp.

Det hører i øvrigt med til historien, at klubbens kvindehold ikke har vundet en reel kamp i over to år.

Det tager de heldigvis med en ophøjet ro i Skæve IF. Vi snakkede med dem først på sommeren.

Topscorer Top 4:

Der er blevet scoret cirka 20.000 mål af hjemmeholdet og 17.600 mål af udeholdet i forårets 8400 seriekampe. Nogle spillere har dog haft bedre gang i målscoringen end andre. Blandt de hold, som har benyttet DBU’s livescore-funktion, har vi samlet de fire flittigst-scorende spillere herunder. Godt scoret!

25 Tommi Fabricius - NUBI

25 Michael Thomsen – Nørholm IF
24 Jonas Petersen – Vamdrup IF
24 Jonas Flarup – Foulum IF

Stærkeste seriehold

Viby IF har præsteret at vinde alle sine 14 kampe i Jyllandsserien 1. Det er en sjælden overbevisende præstation så højt oppe i rækkerne, som vi ikke kan huske mangen til her på redaktionen.

Se puljen her.

Mest målrige opgør

Ingen over, ingen ved siden af: Allingaabro IF mod FC Glesborg i Serie 5, pulje 120. De to holds indbyrdes opgør sluttede således med cifrene 5-20 da de spillede tidligere på året.

- Jeg fylder 40 år næste gang, og min hurtighed er på niveau med en snegl, fortalte holdets spillende træner, da DBU Jylland ringede til ham et par dage efter kampen.

Læs hele artiklen her.

De største sejre

Lige kampe er sjovest, og dem er der da også klart flest af i DBU Jyllands serierækker, hvor halvårsturneringerne sørger for jævnbyrdige puljer. Engang imellem stikker resultaterne alligevel lidt af. Vi har fundet de fem største sejre fra foråret.

Serie 6, pulje 192: Horsens B - Horsens KFUM: 18-0
Serie 5, pulje 125: Fuglebakken KFUM - VSK Aarhus: 17-1
Serie 6, pulje 194: Give Fremad - FC Vestbyen: 16-0
Serie 4, pulje 55: FS Vestthy - Frøstrup/Hannæs IF: 3-19
Serie 5, 125: VSK Aarhus - VRI: 1-17

Underligste førsteplads

Der skal normalt et potent angreb og stærkt forsvar til at snuppe en førsteplads i en seriepulje. Og ikke mindst en solid plus-målscore. Men i dette forår har det været anderledes for Voersaa IF i Serie 6, pulje 156. Holdet vandt nemlig puljen på trods af tre nederlag i otte kampe og en negativ målscore på 15-21. Sådan!

Tætteste pulje

Der var mange om buddet, men vi har nu alligevel valgt Serie 6, pulje 159 som den tætteste. Fem ud af puljens seks hold sluttede indenfor en afstand af tre point – og tre af holdene har sågar scoret 25 mål.

Se puljen her.

Ringeste angreb

Selv om vi i denne nyhed koncentrer os om herrernes serierækker, så er vi nødt til lige at have Løsning IF’s Kvinder fra Serie 1, pulje 280, med.

De er flot mødt op til alle kampene, men har haft mere end almindeligt svært ved at finde vej til netmaskerne. Løsning IF’s kvindehold er uden tvivl det seriehold, som har haft det dårligste angreb. Men mon ikke det ændrer sig, når de skal spille Serie 2 til efteråret.

Se puljen her.

Mest aktive fodbolddommer

Rigtig mange af de jyske fodbolddommere er særdeles flittige til at passe fløjten. Ingen når dog op på Aage Petersens niveau. 104 kampen har den rutinerede fodbolddommere fløjtet siden den 1. januar. Og det var 104…

Gennemsnitligt har en jysk, aktiv fodbolddommere dømt 27 kampe i år.

Log ind