Måned

Sæsonafslutning hårdt ramt af uvejr

Mellem 50 og 100 jyske fodboldkampe blev tirsdag aften afbrudt eller slet ikke gennemført på grund af det voldsomme vejr. DBU Jylland er nu i gang med at vurdere hver enkelt sag, og afbrydelserne kan give klubberne udfordringer på grund af den snarlige turneringsafslutning.

Læs nyheden

Lucas Andersen er formand i nordjysk breddeklub

Lucas Andersen er professionel fodboldspiller og en af de helt store profiler på det danske U21-landshold. Og så er han også formand i aalborgensiske Nordens Paris FC. Vi var med, da han besøgte klubben - og selv trænede med klubbens Serie 4-hold.

Læs nyheden

Tjæreborg IF knuser efterskole-problemet

I Esbjerg-forstaden, Tjæreborg IF, har man succes med at få klubbens efterskoledrenge til at spille hjemme i klubben. Både under og efter opholdet på efterskole.

Læs nyheden

Flere rokeringer blandt de bedste toere

Hvis førstepladsen i puljen glipper, er der håb blandt serieholdene. De bedste toere i de laveste serier kommer med op. Her kan du se det opdaterede regnskab.

Læs nyheden

Jyllands dårligste fodboldklub er også den hyggeligste

Med et Serie 6-hold, som lukker ti mål ind i gennemsnit, og en flok 7-mands C-række-kvinder, som ikke har vundet en reel kamp i to år, er Skæve IF indehaver af Jyllands dårligste fodboldhold. Men klubben er populær hos modstanderne af en helt anden grund.

Læs nyheden

En tur i raketten i skoletiden

I Sdr. Omme fik 100 piger fra den lokale skole lov til at deltage i pigeraketten, og de hyggede sig

Læs nyheden

Frivillige bygger ny tribune til serieklub

Et frivilligkorps på 20 personer i alderen 18-80 år har knoklet med at bygge en ny tribune fra november til april i fodboldklubben Karup/Kølvrå 07. Arbejdsindsatsen har været mindst 250.000 kroner værd. Kom med rundt på tribunen i videoen herunder.

Læs nyheden

Syv første pokalvindere fundet

I disse dage bliver der kæmpet indædt om titlerne i DBU Jyllands Pokalturnering for ungdomshold. Foreløbig er syv mesterskabet placeret – bl.a. efter meget tætte og nervepirrende opgør i U14- og U17 Drenge-finalerne.

Læs nyheden

Ny kunstgræsbane med hjælp fra medlemmerne

I Hjortshøj-Egå Idrætsforening har man netop taget første spadestik til en ny kunstgræsbane. Finansieringen er kommet med stor hjælp fra medlemmerne.

Læs nyheden

Børnefodbold og solskin giver succes

Årets andet Jyske 3-bold storstævne Kr. Himmelfartsdag hos Stautrup IF blev en solbeskinnet succes. Tilmeld dig det næste gratis børnestævne i Kolding 10. juni eller i Skovlund 11. juni - frist for tilmelding er søndag den 4. juni.

Læs nyheden

Log ind