Frie pladser på brasiliansk studietur

Flere end halvdelen af pladserne er besat, men du kan stadig nå at blive del af DBU Jyllands studietur til Sydamerikas største land, hvor du blandt andet kommer bag kulisserne i storklubberne Santos FC, Botafogo og Ituano.



Du kan stadig nå at tilmelde dig DBU Jyllands studietur til Brasilien 12.-21. november.

På turen vil I have base i først São Paolo og dernæst Rio de Janeiro. Det spændende program vil give et unikt indblik i træningsmiljøet og talentudviklingen i landet, og I kommer blandt andet på besøg på træningsbanen i storklubberne Santos FC, Botafogo og Ituano.

Programmet byder desuden på overværelse af kampe på højeste niveau med Santos FC på hjemmebane i São Paolo og Botafogo på deres verdensberømte hjemmebane Maracanã Stadion i Rio de Janeiro.

Du kan læse meget mere om studieturens program her.

Praktiske oplysninger

Der er afrejse fra Billund lørdag den 12. november og hjemkomst samme sted mandag den 21. november 2016.

Den samlede pris pr. deltager er 13.995 kroner, som inkluderer:

  • Flybilletter: Billund – São Paulo og Rio de Janeiro – Billund
  • 8 overnatninger på vandrehjem eller lignende inkl. morgenmad
  • Billet til to fodboldkampe
  • 1 x aftensmad
  • Offentlig transport i Brasilien
  • 1 rejseleder
  • Brasiliansk tolk

Deltagere skal selv sørge for måltider udover ovenstående samt transport til/fra Billund, vacciner, gyldigt pas i min. 6 måneder og rejseforsikring.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig studieturen her senest mandag den 15. august 2016.

Bemærk, at der kun er plads til 20 deltagere på studieturen, og at pladserne vil blive besat efter først-til-mølle. Tilmeldingen er bindende, og du vil blive opkrævet bindende betaling umiddelbart efter tilmelding.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til studieturen, er du velkommen til at kontakte klubrådgiver Svend Pedersen på telefon 2123 5430 eller mail svpe@dbujylland.dk.

Log ind