Måned

Fodboldpiger spiller kamp til fordel for Knæk Cancer

Det gælder både håneretten men især kampen mod cancer, når to pigehold fra en nordjysk fodboldklub tørner sammen lørdag.

Læs nyheden

Fodbold fra vugge til grav

Fodbold har en helt særlig tiltrækningskraft hos de helt unge, de ældre og alle indimellem. Fodboldens spændevidde er temaet i e-magasinet, Jysk Fodbold, hvor du blandt andet kan møde nogle af Jyllands yngste og ældste fodboldspillere.

Læs nyheden

Inspiration til at tiltrække og fastholde frivillige

DBU Jylland inviterer alle jyske klubber til inspirationsaften om arbejdet med at rekruttere og bevare frivillige. Møderne finder sted i Horsens, Skive, Esbjerg og Aalborg i den kommende tid. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Læs nyheden

Så hyppigt blafrer målnettet i serierækkerne

Der bliver scoret tæt på dobbelt så mange mål i serierækkerne, som i Superligaen. Skarpe angribere, upopulær taktisk træning og modvind i tilbageløbende er en del af forklaringen, siger fodboldekspert.

Læs nyheden

Store Dommerdage på jysk grund

Som noget nyt afholder de fem jyske dommerregioner hver sit arrangement for områdets dommere. Inspirerende indlæg, dialog og netværk er på programmet, som afsluttes med overværelse af en fodboldkamp på højeste niveau.

Læs nyheden

Serieklubber kæmper om pokalen på søndag

Finalerne i DBU Jyllands pokalturnering for kvinder og herrer står for døren. To af finaleholdene har til fælles at være nystartet i sommeren 2015. Vi har taget temperaturen på deres forventninger til kampen om pokalen.

Læs nyheden

Lær tips og tricks af Superligatrænere

De ledende trænere for SønderjyskE og Esbjerg fB er på programmet for tre trænerseminarer, der afholdes i Esbjerg til januar.

Læs nyheden

Ny arbejdsgruppe fokuserer på faciliteter

DBU Jylland har nedsat en facilitetsgruppe, som skal hjælpe klubber og kommuner med at forbedre deres fodboldfaciliteter.

Læs nyheden

Rørt til tårer: Ildsjæl fik tribune opkaldt efter sig

En nordjysk ildsjæl fra Ulsted Boldklub var rørt til tårer, da han i weekenden fik en fodboldtribune opkaldt efter sig. Han er den vigtigste, som nogensinde har været i klubben, lyder forklaringen fra klubbens formand.

Læs nyheden

Klubpakke: Se afgørende Sveriges-kamp

Oplev landsholdet i Telia Parken til den altafgørende EM-playoff mod Zlatan Ibrahimovic og resten af det svenske fodboldlandshold. Kampen bliver spillet den 17. november.

Læs nyheden

Log ind