Måned

Sæsonstart 2015: Så går det løs

Lørdag spilles den første af forårets ca. 20.000 centrale turneringskampe under DBU Jylland. Det sker i Silkeborg.

Læs nyheden

Fodboldselfie er 1000 kroner værd

Der var dødt løb til det sidste, men i sidste ende var det Asger T. Nielsen, som løb med førstepladsen i DBU Jyllands fodboldselfie-konkurrence. Se de tre mest populære bidrag her.

Læs nyheden

Sådan offentliggøres puljerne

DBU Jylland er ved at lægge allersidste hånd på puljerne i en lang række af forårets 8- og 11-mandsrækker. Her kan du finde nøgledatoer for offentliggørelsen.

Læs nyheden

Drengetræning: Gør det sjovt at blive bedre

Fokus er på sjov træning og fastholdelse, når fodboldkommentator og IF Lyseng-træner Morten Bruun samt Kent Tornøe fra FC Midtjyllands akademi, er instruktører på DBU Jyllands seminar for drengetrænere til april.

Læs nyheden

Godt nyt: Der er håb for træbenet

Det er en klar ulempe at være meget et-benet i fodbold. Men hvor meget kraft har en helt almindelig fodboldspiller i udviklingsbenet, og kan man overhvedet bliver bedre med det? Få svaret i denne video, hvor vi tester det i biomekanisk laboratorium på Aarhus Universitet sammen med lektor, Thomas Bull Andersen.

Læs nyheden

Giv børnetrænerne en lettere hverdag til halv pris

Nu bliver det dobbelt så billigt at gøre børnetrænernes hverdag lidt lettere. DBU Jylland har nemlig sat alt ned til halv pris på Trænerbutikken.dk.

Læs nyheden

Pige-licens giver ny mulighed i Jylland

Ligesom på drengesiden kan klubber med pigelicens fra DBU fremover opnå automatisk indplacering på højeste niveau i DBU Jyllands U14 og U15-rækker uden hensyn til de sportslige resultater.

Læs nyheden

Alle JM-vindere i indefodbold fundet

Aalborg Freja, Aulum IF, Rødekro IF og IF Lyseng. Det er blot nogle af de klubber, som i weekenden sikrede sig et Jysk Mesterskab i indefodbold. Se den komplette vinderliste her.

Læs nyheden

Gratis e-magasin med kvindetema

Fodboldmagasinet, Jysk Fodbold, er i luften med et nyt nummer. Magasinet kan hentes helt gratis i App Store og Google Play og er tilpasset både tablet og smartphone. Stort tema om kvindefodbold.

Læs nyheden

Log ind