Få det store pokalfinale-overblik

Web-tv: AGF’s U13-drenge var blandt dem, som kunne lade sig hylde som vindere i Faxe Kondi Ungdomspokalen i denne uge. Få det fulde overblik over denne og næste uges finaler i turneringen.

AGF's bedste U13 Drenge-hold mødte Vejle Boldklubs ditto i Faxe Kondi Ungdomspokalen. Se kampens seks mål og de glade vindere.

Posted by Jysk Fodbold on 21. maj 2015

DBU Jylland var på plads, da AGF besejrede Vejle Boldklub i U13-rækken i Faxe Kondi Ungdomspokalen – også kendt som DBU Jyllands Pokalturnering – i denne uge.

Herunder har vi lavet en samlet oversigt over alle finalerne i den populære turnering:

U13 Drenge: AGF – Vejle B (onsdag d. 20. maj kl. 18:30 i Stensballe). AGF vandt 5 – 1.

U14 Drenge: Vejle B – Horsens fS (Spilletid og sted kommer senere)

U15 Drenge: Vejle B – FK Viborg (Tirsdag d. 2. juni kl. 18:30 på Invita Arena, Bording)

U16 Drenge: IF Lyseng – Vejle B (Onsdag d. 3. juni kl. 18:30. Spillested mangler)

U17 Drenge: Esbjerg fB er finaleklar, men den anden semifinale spilles først på tirsdag d. 26. maj.

U19 Drenge: Jammerbugt FC – Silkeborg IF (Tirsdag d. 9. juni kl. 18:30 på Havndal stadion).

U13 Piger: IF Lyseng – Fortuna Hjørring (Onsdag d. 20. maj kl. 18:30 på Havndal stadion). Fortuna vandt 1 – 2.

U14 Piger: Kolding B – Esbjerg fB (Torsdag d. 28. maj kl. 18:30 i Billund.

U15 Piger: Varde IF – AC Silkeborg (Tirsdag d. 2. juni kl. 18:30 på Gadbjerg stadion)

U17 Piger: Fortuna Hjørring – Skovbakken (Onsdag d. 27. maj kl. 19:00 på Klejtrup stadion)

U19 Piger: Kolding Q – Fortuna Hjørring (Onsdag d. 20. maj kl. 18:30 på Vellev Stadion). Kolding Q vandt 6 – 0.