Otte skrækspillere du ikke vil møde

Vi har samlet otte spillertyper fra breddefodbolden, som kan være særdeles ubehagelige at stå overfor. Hvilken af de otte er din skrækmodstander?



I breddefodbold kan man stå over for vidt forskellige spillertyper. Nogen værre end andre. Foto: Fodboldbilleder.dk


Du ved det, så snart du ser ham på den anden banehalvdel, inden dommeren fløjter kampen i gang: Den her direkte modstander bliver en håndfuld.

Vi har samlet otte af de modspillere, som du slet ikke ønsker at løbe ind i.

Den venlige 110 kilo-angriber
Med et stort smil – og et korpus, som ville gøre Jaws fra James Bond misundelig – lunter modstanderens enlige angriber ned mod dig. Det viser sig hurtigt at ”undskyld” bliver hans mest benyttede ord i kampen, for de knap 110 kilo er placeret i en krop med en motorik som Fedtmule.
De efterfølgende 90 minutter snubler han over dig et utal af gange, bakker baglæns ind i dig, træder dig uforvarende over tæerne og giver dig generelt flere blå mærker end Bruce Willis kan fremvise i slutningen af Die Hard.

Ham der prøvetrænede i en superligaklub
Det lange hår, pandebåndet og strømperne, som er trukket helt op over knæene, gør dig hurtigt nervøs for konfrontationen, og da din direkte modspiller første gang får bolden, bliver din frygt bekræftet: Der er tale om en spiller, som i ungdomsårene var inde omkring det lokale superligahold, og som viser sig, at have en teknik som Neymar og et overblik som Luca Modric.
Resten af kampen tilbringer du med at blive offer for utallige tunneller og perfekt udførte Elastico-finter.

Marathon-løberen
Du spiller back og får en direkte modspiller, som umiddelbart vurderet har en fedtprocent, som får en olympisk marathonløber til at fremstå som Michelin-manden.
I starten af kampen er du ikke sønderligt imponeret, men efter pausen halser du efter ham som en hund, der jagter tennisbolde på en hed sommerdag. Din modspiller ligner stadig én, som har flere kilometer i sig end Forrest Gump.

Den tasmanske djævel
Du er ankermand på midtbanen og spiller direkte over for modstandernes tier, som lige præcis er højere end Samwise the brave. Uhyggeligt lavstammet og med god teknik, formår han at lave retningsskift hurtigere end en gazelle med en løve i hælene.
Det ultimative antiklimaks opstår, da han finter dig ud af banen, få minutter efter, at din kæreste viser sig på sidelinjen.

Benbrækkeren
Din modspiller er kronraget og har flere tatoveringer end Daniel Agger. Det viser sig hurtigt, at han ikke er begavet med den store teknik, ligesom han det er så som så med øvrige fodboldmæssige kvaliteter. Han er derfor helt klar over, hvordan han sikrer sin startplads: Ved at flyve ind i nærkampene uden tanke på liv og lemmer. Efter kampen konkluderer du følgende: dine benskinner og ulykkesforsikring er med afstand de bedste investeringer i dit liv.

Omvandrende shitstorm
I den Oscar-vindende film The Wolf of Wall Street, bliver ordet ’fuck’ sagt 569 gange. Det bliver overgået af din modspiller, som er en omvandrende ’shitstorm’.
Efter første fejlaflevering fra en holdkammerat lyder han som en engelsk havnearbejder med tourettes syndrom, og det bliver ikke bedre, da du kommer lidt for sent i en tackling. 17 gange i løbet af kampen føler han sig snydt for straffespark – og alle 17 gange brokker han sig højlydt med et decibelniveau, som ville give metrobyggeriet mindreværdskomplekser.

Queen Mclightning:

Allerede inden kampstart begynder sveden at pible fra din pande, da en medspiller i bedste mening fortæller dig, at ”Jeg kender ham 9’eren – og han er lynhurtig”.

Efter første sprint står det klart, at havde din modspiller haft rastalokker og lidt mørkere pikment, havde han været selvskrevet på Jamaicas 4 x 100 meter-hold. Selv om du gør dit ved at stjæle utallige meter i din opdækning, formår lynet alligevel at sætte dig gang på gang så selvfølgeligt, som når Poul Reichhardt bestiller en øl på Rottehullet.

Den hæmningsløse målmand
”Jeg haaaaaaaaaar!”. Modstandernes målmand har i en ung alder hørt en fodboldkommentator fortælle, at det kan være en fordel for en målmand at bokse bolden væk. Så det gør han - ved hver eneste dødbold. Desværre med ukontrollerede bevægelser og knytnæver, som brager ind i alt med en puls.
Resultat: Både med- og modspillere ligner ved slutningen af kampen Super Brian efter seks runder mod Mike Tyson.

Hvem af overstående er værst? Giv dit besyv med herunder.


Du har helt sikkert spillet mod dem her - men hvem er værst?

Posted by Jysk Fodbold on 1. juli 2015

Log ind