Jysk Fodbold nu kun som E-magasin

DBU Jyllands magasin Jysk Fodbold vil ikke længere være tilgængeligt i trykt format – til gengæld kan alle nu hente magasinet gratis til tablet og smartphone. Det er konklusionen efter lørdagens delegeretmøde i Herning.

Er du nysgerrig efter at se, hvordan E-magasinet ser ud og fungerer, kan du få en smagsprøve i videoen her – klik på billedet.
Video: Bob Gisselmann.

_____________________________________________________________________________________________________________


På lørdagens delegeretmøde i Herning gav DBU Jyllands kasserer Hans Mogensen en økonomisk status. I den indgik også Jysk Fodbold – DBU Jyllands magasin, som indtil nu er udkommet på tryk hver anden måned. Men det er slut nu – fra februar 2015 udkommer Jysk Fodbold kun som E-magasin.

Større tilgængelighed og økonomi

Den nye model for Jysk Fodbold er blevet til ud fra økonomiske betragtninger og ud fra et ønske om at følge med tiden og udnytte nutidens teknologi. 

Jysk Fodbold i trykt format er omkostningstungt for DBU Jylland og dermed klubberne. DBU Jylland har indtil nu haft en gunstig aftale med det firma, som har trykt magasinet, og som stod for salg af annoncer – en aftale, som det ikke har været muligt at fastholde, ligesom markedet for salg af annoncer p.t. er meget vanskeligt. Derfor kan Jysk Fodbold ikke længere udkomme i trykt format i samme omfang som tidligere under samme økonomiske rammer.

Samtidig følger der helt nye fordele med det at overgå til E-magasinet. Indholdet i magasinet – og de mange gode historier om de jyske klubber – vil nu være frit tilgængelig for alle og enhver. Ikke kun nogle få. Med E-magasinet kan alle downloade Jysk Fodbold til sin tablet eller smartphone – endda helt gratis.

Hvad betyder det?

Fra og med februar 2015 udkommer Jysk Fodbold kun som E-magasin – stadig seks gange om året. Det vil også være muligt at finde magasinet digitalt på DBU Jyllands hjemmeside.

DBU Jylland synes dog stadig, at det er vigtigt, at magasinet ligger fysisk i de jyske klubhuse, og derfor vil Jysk Fodbold under de nuværende økonomiske rammer udkomme i trykt format 1-2 gange om året.

Hent Jysk Fodbold nu

Allerede nu kan du downloade de to første udgaver af Jysk Fodbold som E-magasin fra oktober og december 2014.

Magasinet kan downloades til både iOS og Android. Se hvordan her.

Log ind