Kom bag kulisserne i Mainz 05

Kasper Hjulmann har høstet stor succes som Mainz 05-træner efter han blev ansat i sommers. Nu kan du komme med DBU Jylland på studietur i bundesligaklubben



Oplev Mainz 05 på DBU Jyllands studietur. Foto: Fodboldbilleder.dk


Hvordan griber man talentudviklingen an i en succesfuld tysk bundesligaklub, og hvordan har det været at tage springet fra en dansk superligaklub til en af verdens største ligaer?

Det er et par af de ting, som du kan få svar på, når DBU Jylland inviterer til studietur i Mainz 05, som har hjemme i det vestlige Tyskland fra torsdag den 5. februar til søndag den 8. februar.

Klubben som har det danske trekløver, Kasper Hjulmann, Keld Bordinggaard og Flemming Pedersen i spidsen, har kun tabt en enkelt gang i sæsonen, og de tre danskere har taget Tyskland med storm.

Tilmeld dig her

Talentudvikling og bundesligakamp

Studieturen vil have sit fokus på talentudviklingen i tysk fodbold, og blandt andet byde på en eller flere ungdomskampe og samt minimum en enkelt ungdomstræning.

Du vil møde klubbens talentchef, ligesom du med stor sandsynlighed vil kunne møde både Bordinggaard og Hjulmann til en snak om det tyske eventyr.

Turen vil også bringe dig til Mainz 05’s hjemmebane, Cofase Arena, hvor du vil være på plads til bundesligakampen mellem Mainz og Hertha Berlin.

Program

Der er kun plads til et begrænset antal deltagere på studieturen, hvor fokus vil være på et højt fagligt indhold. Der er således kun 14 pladser, som bliver afsat efter først-til-mølle-princippet.

Programmet ser således ud:
  • 3 overnatninger i dobbeltværelse
  • 3 x morgenmad
  • 1 x fælles aftensmad
  • Mainz – Hertha Berlin (Bundesliga)
  • Oplæg fra Talentchefen
  • Ungdomskamp(e)
  • Ungdomstræning
Som deltager på studieturen skal selv sørge for transport til og fra Mainz - der kan dog aftales samkørsel. Har man først tilmeldt sig, er det bindende – med mindre turen bliver aflyst.

Bemærk, at du først skal købe eventuelle flybilletter, når du får en endelig bekræftelse på, at turen bliver gennemført.

Tilmeld dig her.

Yderligere information

Vil du vide mere, så kontakt René Jensen på rjen@dbujylland.dk eller tlf.: 8939 9954.


Log ind