Nordjyder udfylder flittigt nye holdkort

I DBU Jyllands træningsturneringer har alle hold mulighed for at teste det nye digitale holdkort.

Digitale holdkort

Fra sæsonstart bliver det obligatorisk at udfylde digitale holdkort – og dermed er krøllede, fugtige papirholdkort blevet historie.

I den nordjyske klub Bindslev/Tversted IF har de grebet muligheden for at prøve teknikken af, inden turneringen for alvor starter i april.

- Vi kan jo teste det i træningsturneringerne, så det har vi da selvfølgelig gjort for at være godt forberedt, til når det bliver alvor, lyder det fra Serie 4-holdets assistenttræner og kampfordeler Erik Vinding Kristiansen fra Bindslev/Tversted IF.

Styr på KlubOffice – styr på holdkort

Både Serie 4-holdet og klubbens U15-pigehold og U13-drengehold har været på mobiltasterne og på computeren for at prøve systemet af. Men er det nu så ligetil, som det bliver lovet?

- Man skal selvfølgelig lige sætte sig ind i det, som alt andet nyt. Men bare alle har fået de rigtige rettigheder via deres KlubOffice-hverv, så kører det ret enkelt, forklarer Erik Vinding Kristiansen.

Han er helt klar til sæsonstart med obligatoriske digitale holdkort og ser frem til også at kunne tjekke de offentligt tilgængelige holdkort for de andre hold i Serie 4-puljen.

- Det er jo altid rart lige at kunne tjekke, om deres bedste spiller er blevet klar efter den seneste skade eller om de skulle finde på at bruge en karantæneramt spiller, forklarer den nordjyske assistenttræner og kampfordeler.

Få dit eget hold klar til sæsonstart

Se mere om digitale holdkort her og hvordan du forbereder dig bedst til sæsonstart – bl.a. med tildeling af rettigheder via KlubOfficehverv. Se også oversigten over de mest stillede spørgsmål her.


Log ind