Dommervagten er vågnet fra vinterhi

Vinteren nærmer sig sin afslutning, og derfor er den akutte dommervagt netop startet op igen. Her kan du se, hvornår du skal ringe til dommervagten, og hvornår det er den lokale dommerpåsætter, som skal have afbuddet.



Nu kan du ringe til Dommervagten igen. Foto: Bob Gisselmann.


Vælter afbuddene ind på mobilen, bliver du pludselig forhindret i at dømme en kamp eller dukker dommeren ikke op til kampen?

DBU Jyllands dommervagt er igen åben i weekenderne og er til for akutte afbud til programsatte kampe – hvad enten du har et afbud som hold, som dommer eller står uden dommer.

- Et afbud til en fodboldkamp er ærgerligt, men kan være nødvendigt. Sker det i sidste øjeblik op til en weekend, kan du benytte dommervagten, som er en akutfunktion, hvor en dommerpåsætter kan hjælpe dig med at aflyse dommeren til den pågældende kamp eller lignende, forklarer Ole Frandsen, DBU Jylland Turneringer.

Som noget nyt er der begrænsede åbningstider på dommervagten:

Fredag klokken 14.30-20.00
Lørdag klokken 08.30-20.00
Søndag klokken 08.30-20.00

Sådan forholder du dig til mindre akutte ændringer

Ved kampændringer inden for otte dage, kontakter du din lokale dommerpåsætter og aftaler forløbet. Find dommerpåsætteren i dit område her.

Er kampændringen ud over otte dage, foretager du justeringen elektronisk via KlubOffice.

Dommervagten startede op igen i den netop overståede weekend, og vil fungere frem til sommerferien. Efter sommerferien træder funktionen igen i kraft.

Kontakt Dommervagten på tlf. 8939 9970.

Yderligere information

Flere informationer om dommervagten.

Se takster ved udeblivelser mm.

Log ind