JYSK fodbold

JYSK fodbold

Del
Del

Nyt blad på gaden

0 anbefalinger

Vi skyder forårssæsonen i gang med et aktuelt tema om samarbejder mellem naboklubber. Hvad er de rigtige overvejelser i forbindelse med en eventuel sammenlægning med de omkringliggende klubber? Og hvad er måske de farlige bevæggrunde at begive sig ud i et samarbejde på?

Vi kommer godt omkring emnet blandt andet med en reportage fra den spritnye sammenslutning af herreseniorafdelingerne i Ry SK og Gl Rye IF. Nu kalder de sig Rye BK.

Christiano Ronaldo indtager i allerhøjeste grad de jyske boldbaner, hvor drenge, piger, mænd og kvinder iklæder sig Real Madrid-trøjen med nummer 7. Lektor og fodboldskribent Bo Kampmann Walther kommer med sine bud på, hvorfor spillere efterligner de store stjerner.

I Hedensted IF kommer de ikke sovende til deres resultater. Seniorafdelingen har brugt mange af præ-sæsonens timer sammen med lokale bokseinstruktører for at komme i topform. Vi var med, da klubbens Serie 1-kvinder blev haglet igennem en hård omgang boksetræning.

Læs det og meget mere i det nye blad, som har fået en grafisk overhaling og som også byder på nye spændende indhold.

Skriv kommentar (Kræver login)

2 Kommentarer:

 • Hej Thomas
  Tak for din kommentar. Nyeste nummer er netop uploadet, beklager ventetiden.
  pva.
  Bob Gisselmann
  19. februar 2014, 15:42    
  Ina Tofterup
 • Hvordan kan det være, at jeg ikke kan se det seneste nummer af JYSK fodbold? (Det nummer omhandlende kunstgræsbaner - mener det udkom d. 15/12-13)
  19. februar 2014, 15:42    
  Thomas Graabæk


  

Kom i direkte kontakt med flere end 8000 ledere, trænere og andre nøglepersoner i DBU Jyllands 940 fodboldklubber. Læs mere her.

 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook