JYSK fodbold

JYSK fodbold

Nyt blad på gaden

0 anbefalinger

I denne udgave af Jysk Fodbold har vi undersøgt, hvem den typiske herreseniorspiller er. Han er ung, normalvægtig og så spiller han fodbold, fordi det er sjovt, ifølge en rundspørge blandt næsten 1000 fodboldspillere. Se resultatet af undersøgelsen i bladets mini-tema.

I forbindelse med bladets tema har vi været på besøg i Lisbjerg FC, hvor vi fandt tre spillere, der ikke er som de andre. Hør Kæmpens, Lynets og Stumpens skæve betragtninger om at skille ud på fodboldbanen.

Aarhus Fodbolddommerklub har en målsætning om at få 50 nye kvindelige dommere i 2014. Vi var med 23-årige Anna Svendsen til hendes første dommeroptræden i en 11-mandskamp i herresenior. Vi fulgte Anna før, under og efter kampen, der stod mellem Serie 5-mandskaberne Dynamo Petrobras og FC Vietnam. Læs den aktuelle og underholdende reportage i bladet.

Som altid har vi været på en lang stribe af klubbesøg. Vi har besøgt Harken UGF, der nægtede at smide håndklædet i ringen, var med til Aarhus Universitets udgave af El Clásico, har mødt den nye og visionære formand i Starup UIF og vi har talt med Læsø-spillerne, som får lov at træne med NUBI’s ditto.

Derudover byder vi selvfølgelig også på faste elementer i form af træningsøvelser, Stafetten, Analysen og Update.

Læs bladet i sin fulde længde med en læsevenlig bladrefunktion lige her.

Skriv kommentar (Kræver login)

2 Kommentarer:

 • Hej Thomas
  Tak for din kommentar. Nyeste nummer er netop uploadet, beklager ventetiden.
  pva.
  Bob Gisselmann
  19. februar 2014, 15:42    
  Ina Tofterup
 • Hvordan kan det være, at jeg ikke kan se det seneste nummer af JYSK fodbold? (Det nummer omhandlende kunstgræsbaner - mener det udkom d. 15/12-13)
  19. februar 2014, 15:42    
  Thomas Graabæk


  

Kom i direkte kontakt med flere end 8000 ledere, trænere og andre nøglepersoner i DBU Jyllands 940 fodboldklubber. Læs mere her.

 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook