JYSK fodbold

JYSK fodbold

Nyt blad på gaden

0 anbefalinger

I august-udgaven af Jysk Fodbold sætter vi med et stort tema fokus på de mange frivillige. Vi kalder dem fodboldens helte.

Vi har talt med en stribe af fodboldens helte, som hver især er med til at sørge for, at fodbolden i Jylland ruller så godt, som den gør. Mød blandt andet Hanna Vestergård fra FC King George, Razak Pimpong fra Møldrup-Tostrup IF og Ole Søndergaard fra Vrå-Børglum IF. De bidrager alle tre på hver deres måde til et sundt fodboldmiljø i deres respektive klubber.

Udover temaet har vi som altid en stribe gode klubhistorier. Kom fx med til happening-kamp mellem de to rivaler Hårby IK og Eliten FC. En ung spiller fra Hårby faldt bevidstløs om i en kamp i foråret, og de to klubber har i samarbejde stablet en stor happening på benene i forbindelse med det genoptagede møde mellem de to rivaler.

Thisted FC forsøger aktivt at gøre områdets indvandrere til en del af klubben. De har derfor gennem foråret inviteret byens unge drenge og piger med anden etnisk baggrund end dansk til fri fodbold. Efter en træg start lader det til, at idéen for alvor er ved at få fodfæste.

I en lille artikel-serie bliver temperaturen taget på breddefodbolden i Thy. Der er både positive og negative historier at melde om.

Samtidig indeholder bladet som altid faste elementer i form af redaktørens klumme, analyse af en topkamp, Update, Stafetten og naturligvis også dugfriske træningsøvelser, der er lige til at tage med på træningsbanen.

Læs bladet i sin fulde længde med en læsevenlig bladrefunktion lige her

Skriv kommentar (Kræver login)

2 Kommentarer:

 • Hej Thomas
  Tak for din kommentar. Nyeste nummer er netop uploadet, beklager ventetiden.
  pva.
  Bob Gisselmann
  19. februar 2014, 15:42    
  Ina Tofterup
 • Hvordan kan det være, at jeg ikke kan se det seneste nummer af JYSK fodbold? (Det nummer omhandlende kunstgræsbaner - mener det udkom d. 15/12-13)
  19. februar 2014, 15:42    
  Thomas Graabæk
Kom i direkte kontakt med mere end 8000 jyske ledere, trænere og andre nøglepersoner.

 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook