Nyt magasin på gaden

Vi har denne gang et tema om tilskuere til breddefodbold, hvor vi lægger ud med at besøge Egen UI på Als, der har held med at få mellem 200 og 500 tilskuere til samtlige hjemmekampe i Serie 1. Vi har talt med fire deciderede serie-fanklubber, der rykker ud med slagsange, fodboldtrøjer og højt humør. Og så kigger vi blandt andet på, hvorfor flere af os står uge efter uge og ser seriebold, når der på samme tid er Premier League hjemme i tv’et.

Vostrup GU blev i sommer udsat for tyveri af cirka 50 fodbolde – hvilket kan være en stor udskrivning at erstatte for en lille fodboldklub. Men det lokale forenings- og erhvervsliv trådte til, og på kort tid fik den lille klub en masse nye bolde i nettet. I Thorsager Rønde IF har en ung træner en ambition om at genfinde et slagkraftigt seniorhold bestående af lokale spillere. Og i Hune B har de erfaret, at det kan være en barsk omgang at have klubhus, hvor kommunen vil have butikker. Lederne forsøger at se det positive i udviklingen.

Samtidig har vi som altid faste elementer i form af dugfriske træningsøvelser, klumme, Fodbold-Lab, analyse af en storkamp og Stafetten, hvor en fodboldformand får ordet.

Læs bladet i sin fulde længde med en læsevenlig bladrefunktion lige her

Skriv kommentar (Kræver login)

2 Kommentarer:

 • Hej Thomas
  Tak for din kommentar. Nyeste nummer er netop uploadet, beklager ventetiden.
  pva.
  Bob Gisselmann
  19. februar 2014, 15:42    
  Ina Tofterup
 • Hvordan kan det være, at jeg ikke kan se det seneste nummer af JYSK fodbold? (Det nummer omhandlende kunstgræsbaner - mener det udkom d. 15/12-13)
  19. februar 2014, 15:42    
  Thomas Graabæk
Nu kan du gratis hente Jysk Fodbold til din tablet og smartphone - se hvordan her.Her finder du alle træningsøvelser fra Jysk Fodbold - nu i printvenlige formater.

 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook