Både nye og kendte ansigter på valg

På regionernes årsmøder i november skal de jyske klubber vælge fodboldledere til at repræsentere sig i de fire regionsbestyrelser. Her kan du finde DBU Jyllands kandidater - såvel nye som kendte.

Henrik Flensborg Hansen     Johnny Krogh Hansen
Henrik Flensborg Hansen. Hersom/Bjerregrav IF, er ny kandidat til Region 2's bestyrelse..    Johnny Krogh Hansen, Ravnsbjerg IF, er ny kandidat til Region 2's bestyrelse.



DBU Jylland er de jyske fodboldklubbers organisation. Det betyder helt konkret, at klubberne på de fire regionale årsmøder i november vælger fodboldledere til at repræsentere sig i de fire regionsbestyrelser.

Nedenfor kan du finde en status for de enkelte regioner med et foreløbigt overblik over, hvilke poster, som skal besættes på de kommende årsmøder - samt hvilke af DBU Jyllands kandidater, som er villige til valg eller genvalg.

De jyske fodboldklubber kan naturligvis også opstille alternative kandidater til regionsbestyrelserne.

DBU Jylland Region 1:

De nordjyske fodboldklubber skal på årsmødet i Aalborg tirsdag den 24. november vælge tre ordinære medlemmer til regionsbestyrelsen. Jørgen Staun, Thomas Jensen og Christian Fynsk er alle villige til genvalg.

Regionsformand Kristian Nørgaard Thomsen.samt bestyrelsesmedlemmerne Henrik Sloth og Kim Glad, blev alle valgt for en to-årig periode i 2014 og sidder derfor yderligere et år.

DBU Jylland Region 2:

I Region 2 skal der besættes to ledige bestyrelsesposter efter Hans Peter Johansen, der ønsker at drosle ned efter mange års bestyrelsesarbejde, samt tidligere regionsformand Peter Tornbo, der i januar blev valgt ind i DBU Jyllands bestyrelse og som nu også har sæde i DBU’s bestyrelse.

Kandidater til de to pladser er Henrik Flensborg Hansen samt Johnny Krogh Hansen.

Henrik Flensborg Hansen er formand i Hersom/Bjerregrav IF og nuværende klubkontaktperson i Viborg Kommune, mens Johnny Krogh Hansen er formand i Ravnsbjerg IF.

I januar blev bestyrelsesmedlem Johanne Berg konstituereret som formand efter Peter Tornbo. Hun er nu formelt på valg til formandsposten. Bestyrelsesmedlem Jørgen Rasmussen er også på valg og villig til en ny to-årig periode.

Bestyrelsesmedlemmerne K. E. Kristensen, Poul Overgaard samt Torben Nielsen modtog valg sidste år og er derfor ikke på valg i 2015.

DBU Jylland Region 3:

Fodboldklubberne under DBU Jylland Region 3 skal på årsmødet i Brædstrup den 25. november vælge minimum tre bestyrelsesmedlemmer, og Morten Wind Lübker, Søren Juul, og Rasmus Johansen er alle villige til en ny to-årig periode.

Derudover ønsker regionsbestyrelsen at udvide med en klub-repræsentant fra Aarhus-området. Der er dog endnu ingen kandidat på plads

Lars Olesen, blev valgt som regionsformand sidste år og er derfor ikke på valg i år. Det samme gælder bestyrelsesmedlemmerne Bent Villumsen og Claus Warming.

DBU Jylland Region 4:

Efter nogle år med store udskiftninger er der ikke umiddelbart udsigt til nogen udskiftninger i DBU Jylland Region 4’s bestyrelse.

Regionsformand Jens Christian Hansen – der blev valgt for en et-årig periode sidste år på grund af René Svendsens afgang og som derfor allerede er på valg igen – har meldt sig villig til at tage en ny tørn. Desuden stiller bestyrelsesmedlemmerne Kenneth Nielsen, John Møller Pedersen og Søren Lüdeking op til genvalg.

Claus Behrndt, Ole Velo Jensen og Jimmi C. Møller blev alle valgt for en to-årig periode i 2014 og er derfor ikke på valg i år.

Tilmelding til årsmøderne

Der er åbent for tilmelding til årsmøderne nu, og man kan tilmelde sig frem til den 10. november.

Tekst: Mads D. Larsen



Log ind