DBU Street Challenge 2012

DBU’s officielle Danmarksmesterskaber i street soccer – DBU Street Challenge – kommer snart til en by nær dig. Tilmeldingen starter i dag, og er du hurtig, kan du tilmelde dig til rabatpris.

Glem alt om sne, slud, kulde og vinter.

Når DBU Street Challenge 2012 løber af stablen, vil foråret for alvor have overtaget, og du vil kunne opleve tekniske detaljer og tempofyldt fodbold til lyden af en cool DJ med tidens største hits.

15 forskellige byer og et stort finalestævne i København er på programmet, og du og dine venner eller dit fodboldhold kan fra i dag tilmelde jeres hold. Tilmelder I jer inden den 1. april, koster det kun 250 kroner, hvorefter prisen stiger til 350 kroner.
Tilmeld dit hold her.

Turneringen dribles i gang fredag den 27. april, når Nykøbing Falster lægger asfalt til det første stævne. Du kan se hele tourplanen her.


DJ, driblebane og Danmarksmesterskab

DBU Street Challenge finder ikke kun sted inden for banderne. For udenfor banen vil en DJ med de største hits og svedigste beats fra The Voice sørge for at skabe god stemning.

Samtidig vil der i alle 15 stævnebyer være mulighed for at udfordre sine venner i forskellige gratis aktiviteter. Test Kias speed cage, spil bordfodbold med The Voice, forsøg dig på McDonald’s driblebane og prøv Sportmasters pannabane.

For at blive helt klar til turneringen kan du tjekke facebook.com/DBUstreet, hvor der er masser af information samt fede videoer og billeder fra sidste års turnering.


For både piger og drenge

DBU Street Challenge er for piger og drenge mellem 13 og 18 år, der inddeles i to aldersgrupper og fire rækker; en U15-række for pige- og drengehold i årgang 1999-97 og en U18-række for pige- og drengehold i årgang 1996-94.

Du kan samle dit helt eget hold med op til syv spillere til stævnet i den by tættest på dig, hvor kampene spilles med fire mod fire ad gangen på en lille bane med bander. Det gør spillet hurtigt, teknisk og underholdende. Du kan læse alle spillereglerne her.

Alle vinderholdene fra de fire rækker til de 15 stævner kvalificerer sig direkte til finalestævnet i København lørdag den 30. juni. Både til de indledende stævner og finalen vil der være masser af fede præmier.


DBU Street i din klub?

DBU Street Challenge afholdes i år for anden gang, og der er tale om et årligt tilbagevendende Danmarksmesterskab.

Men det er samtidig blot ét af elementerne i en målrettet treårig indsats, der skal gøre street soccer til et permanent tilbud i foreningsregi til især teenagere i danske fodboldklubber.

Målsætningen er at anlægge 150 street-baner i danske fodboldklubber og rekruttere op mod 7.500 teenagere til DBU's street soccer-klubber i løbet af projektperioden.

Anlæggelsen af de første street soccer-baner er startet, og din klub kan læse mere og ansøge om en bane her.

Tilbuddet begrænser sig ikke til etablerede fodboldklubber, idet også ungdomsskoler og andre institutioner kan ansøge i samarbejde med en lokal fodboldklub.

Læs også:

DBU Street på Facebook

dbu.dk/street

 

To attraktive tilbud til din klub

Af: Marianne Løth Pedersen

01. marts 2012, 11:09

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook