Nyheder

Gådefuld træner klar til snigpremiere

Torsdag aften tager Snejbjerg SG&I’s Serie 3-hold hul på en ny sæson i DBU Jyllands 11-mandsturnering, hvor der sammenlagt skal spilles mere end 18.000 kampe i løbet af foråret. Holdet møder op til kampen med tro på egne evner og et helt nyt stadionnavn.


Efter en lang vinterpause lægger de jyske fodboldbaner igen græs til kampe i DBU Jyllands 11-mandsturnering. (Foto: fodboldbilleder.dk)

Hvis man besøger et af de mange jyske stadions inden weekenden, er der en god chance for at blive mødt af duften af nyklippet græs og lyden fra en gammel kridtmaskines pivende hjul.

I denne weekend tager 334 jyske hold nemlig hul på den nye sæson i DBU Jyllands 11-mandsturnering, og allerede torsdag aften tager to seriehold forskud på glæderne.

Her tager serie 3-holdet fra Snejbjerg SG&I imod Troldhede GIF i en kamp, hvor der venter lidt ekstra kolorit til hjemmepublikummet. 

Sejr og nyt stadionnavn

Kampen torsdag aften bliver ikke alene Snejbjerg SG&I’s første turneringskamp i sæsonen – det bliver også første gang i år, at holdet spiller på hjemmebane. Alle træningskampene er nemlig foregået på udebane.

- Fordi kommunen bygger skole lige der, hvor vores bane ligger, så har vi ikke kunne bruge hjemmebanen til vores træningskampe. Derfor glæder vi os ekstra meget til kampen, fortæller Snejbjerg SG&I-træner Villy Madsen, som har stor tro på egne evner til snigpremieren.

- Jeg forventer helt klart, at vi vinder. Vi sluttede i toppen sidste sæson, mens vores modstandere fra Troldhede GIF er nyoprykkere, så alt andet end en sejr vil være en skuffelse, siger Villy Madsen, som kan løfte sløret for en særlig gimmick i forbindelse med torsdagens kamp.

Klubbens stadion får nemlig et helt nyt navn, som bliver afsløret lige inden kampstart.

- Vi vil ikke ud med, hvad navnet er før torsdag aften, så hvis man vil vide det, er man nødt til at møde op til kampen, lyder det fra Villy Madsen.

18.285 kampe i foråret

Hos DBU Jylland Turneringer ser man også frem til turneringsstarten, hvor hold fra Jyllandsserien til og med Serie 3 skal i aktion. Kun ganske få af de planlagte kampe bliver nemlig ikke spillet.

- Der bliver afviklet 167 kampe i løbet af weekenden mod 151 kampe i åbningsweekenden sidste år. De kampe, som ikke bliver spillet, er enten udsat eller skyldes udtrækninger, så jeg synes tallet er meget høj, lyder det fra en tilfreds Ole Frandsen, leder af DBU Jylland Turneringer.

- Vi har ikke hørt om nogen kommuner, som har aflyst weekendens kampe, og det er rigtig godt, for i løbet af foråret skal vi have gennemført 18.285 kampe i alt, fortæller Ole Frandsen.


Af: Martin Weibel

28. marts 2012, 12:40

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer:Indtast klubbens navn eller en del af navnet
Udvidet kampsøgning
Livescore søgning


Grib mobilen og tag en selfie før, under eller efter en af jeres træninger – så er du med i konkurrencen om gavekort til www.unisport.dk. Læs mere her!

Område

NavnBy og dato
DBU B1-trænerHjørring
13-03-2015
DBU C-træner ØvelsesgeneratorenEsbjerg
15-03-2015
DBU C-træner UngdomskamplederViborg
17-03-2015
DBU C-træner FodboldskaderHolstebro
18-03-2015
DBU C-træner Børnefodboldens BasisStøvring
21-03-2015
DBU C-træner ATK 9-14 årHjørring
21-03-2015
DBU C-træner Leg dig til landsholdetHolstebro
22-03-2015
Find flere kurser her
Område

NavnBy og dato
Sådan søger du fonde og puljer - InspirationsaftenStorvorde
04-03-2015
Sådan søger du fonde og puljer - InspirationsaftenVejen
05-03-2015
Klub-CMSTilst
11-03-2015
Find flere kurser her
Område

NavnBy og dato
Teenager-dommercampStorvorde
27-07-2015
Find flere kurser her
 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook