DBU Pokalen får ny hovedsponsor

Danmarks største fodboldturnering, den traditionsrige DBU Pokalen, har fået ny hovedsponsor. Sponsoren er værkstedskæden Hella Service Partner, der med FTZ Autodele & Værktøj i ryggen har indgået en to-årig aftale.

DBU Pokalen er med godt 700 deltagende hold fra Serie 6 til Superligaen DBU's største turnering. Turneringen 2012/2013 er netop sparket i gang, og parallelt med turneringsstarten er de sidste detaljer faldet på plads med de næste to års hovedsponsor, FTZ Autodele & Værktøj og dennes koncepter, herunder Hella Service Partner.

”Vi er glade for, at vi kan sætte navn på den nye hovedsponsor for DBU Pokalen. Vi har i år stort fokus på rebranding af den traditionsrige turnering og glæder os over at have fundet en partner, der er klar til at tage del i dette gennem deres store forhandler netværk. Samtidig ser vi mange synergier i samarbejdet, blandt andet på målgruppeniveau, hvor vores primære målgruppe, mænd 15-45 år, matcher godt med Hella Service Partner kæden og FTZs segment,” fortæller DBUs Generalsekretær Jim Stjerne Hansen.

Sats, seriøsitet og overraskelser
Også hos FTZ og Hella Service Partner er der glæde og stolthed over det nye sponsorat. Blandt flere værkstedskoncepter har man i første omgang valgt at eksponere Hella Service Partner i forbindelse med DBU Pokalen.

”Vi glæder os til at samarbejde om DBU Pokalen, der er en vigtig del af fodbolden, Danmarks nationalsport. Vi vil gerne være med til at højne opmærksomheden omkring DBU Pokalen. Særligt fordi alle er med, alle har muligheder for at spille med – både bredde og elite. Turneringen er komplet og samler det hele under ét,” siger administrerende direktør, Jens Sørensen, der selv er passioneret fodboldentusiast.

”Pokalkampe er anderledes end andre fodboldkampe, de er særligt dynamiske og med masser af overraskelser. Der satses, det er seriøst, og underholdningsværdien er stor. Det er noget helt specielt, og det vil vi gerne associeres med. Samtidig vil vi naturligvis bruge sponsoratet til kunde- og medarbejderpleje og eksponering i sammenhæng med landets mest populære sport. Vi ønsker at bruge aftalen bredt,” fortæller Jens Sørensen, hvis bror i øvrigt har vundet turneringen hele tre gange.

”Vi ser frem til finalen i DBU Pokalen. Jeg har selv været så heldig at overvære finalen tre gange tidligere, da min bror, Knud Herbert Sørensen, har vundet den tre gange; i 1975, 1977 og 1981 - alle med Vejle Boldklub. Det er noget helt særligt, noget helt elektrisk over den turnering,” slutter Jens Sørensen.

Dette års Pokalfinale spilles den 17. maj klokken 18.00 i Parken, når AC Horsens møder FC København. Se mere om billetsalg her og følg DBU Pokalen på www.dbupokalen.dk samt på DBU Pokalens facebookside.

Aftalen med Hella Service Partner og FTZ er indgået af DBU A/S på vegne af Dansk Boldspil-Union. Udover Hella Service Partner er Ekstra Bladet i dag tilknyttet DBU Pokalen som mediepartner.

Tidligere har DBU benyttet titelsponsorater for turneringen, men som led i rebrandingen beholder den sit nye navn, DBU Pokalen.

Af: Lise Daugaard

02. maj 2012, 10:40
 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook