Nyheder

Få overblik over JM-kampene

Lørdag den 23. juni lyder startskuddet til årets puljevinderkampe og den afsluttende jagt på de i alt 30 Jyske Mesterskaber i DBU Jyllands 11-mandsturnering for ungdomshold. Ligesom tidligere bliver det en intens og kompakt afviklingsform. Få det komplette overblik over programmet her.

Der skal placeres i alt 30 Jyske Mesterskaber i ungdomsrækkerne i DBU Jyllands 11-mandsturneringi juni 2012. De afsluttende kampe spilles fra og med lørdag den 23. juni. (Foto: Gert Vest)


 

Er jeres ungdomshold med i kampen om at blive puljevinder i DBU Jyllands 11-mandsturnering, så kan I allerede nu sikre jer et overblik over, hvordan de forskellige JM-kampe skal spilles.

I år bliver de afsluttende kampe om JM-titlerne primært afviklet i uge 26. Hele 30 ungdomshold vil efter denne uge kunne kalde sig for Jyske Mestre.

Lørdag den 23. juni spiller de første puljevindere fra følgende rækker: U-19 Drenge A og B, U-17 Drenge A, B1 og B2, U-15 Drenge A og B, U-14 Drenge A og B, U-13 Drenge A og B, U-18 Piger B, U-15 Piger B1 og B2 samt U-13 Piger B.

For øvrige ungdomsrækker starter JM-kampene tirsdag den 26. juni. 

Her kan du se den komplette datoplan - række for række - og runde for runde (PDF-dokument).

I senior afvikles der kun JM-finaler for Jyllandsserien Kvinder samt Jyllandsserien 1 Herrer.

En kompakt og intens uge

- Det bliver en kompakt uge, og helt objektivt er det naturligvis ikke optimalt at skulle spille fire kampe på en uge. Men det er vilkårene for JM-kampene, og vi forsøger at gøre afviklingen så smidig som overhovedet mulig. Samtidig har de jyske klubber klart tilkendegivet, at man fortsat ønsker JM-kampene i ungdomsrækkerne uanset det tætte program, fortæller Inge-Lund Nielsen, DBU Jylland Turneringer.

Hvis man som puljevinder ikke ønsker at deltage i disse puljevinder-/JM-kampe, kan man uden økonomiske konsekvenser melde fra.

Det skal blot ske senest 10. juni pr. mail til . Et evt. senere afbud vil medføre bøde til klubben. Et afbud fra en puljevinder betyder IKKE, at nr. 2 skal spille puljevinderkampe.

Hold med lavere slutplacering end nr. 3 vil i intet tilfælde kunne kåres som puljevinder eller kunne spille om det jyske mesterskab.

Her kan du læse meget mere om JM-ugen. Bl.a. økonomi, præmier og karantæner.

 

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Gert Vest

03. maj 2012, 12:40

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer:Indtast klubbens navn eller en del af navnet
Udvidet kampsøgning
Livescore søgning
Område

Område

NavnBy og dato
B&U konsulentuddannelseTilst
12-06-2015
Find flere kurser her
Område

NavnBy og dato
Teenager-dommercampStorvorde
27-07-2015
Dommerskoler/-campsSkanderborg
27-07-2015
Find flere kurser her
 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook