3F og DBU forlænger frem til 2016

DBU og 3F har netop besluttet at fortsætte samarbejdet om dansk kvindefodbold frem til sommeren 2016.

Elitedivisionen fortsætter med at hedde 3F Ligaen. 3F har netop forlænget hovedsponsoratet for dansk kvindefodbold frem til 2016. Foto: www.fodboldbilleder.dk


3F har netop besluttet at forlænge sponsoraftalen med DBU omkring dansk kvindefodbold. Den oprindelige aftale indgik DBU tilbage i april 2004 med SID, der senere skiftede navn til 3F efter at have fusioneret med KAD. Samarbejdet bliver således nu forlænget til sommeren 2016. Aftalen omfatter kvindelandsholdet, kvinderne U23, U19, U17 og U16 landshold. Desuden omfatter den 3F Ligaen.

”Vi har siden 2004 haft et godt samarbejde med DBU, der har været til gavn for begge parter, og vi har i 3F oplevet, at vores medlemmer bakker op omkring dette samarbejde,” siger forbundsformand Poul Erik Skov Christensen.

”Ja faktisk er det vores opfattelse, at vores lokale 3F-afdelinger, tillidsfolk og medlemmer er lidt stolte over dette samarbejde. Jeg tror det skyldes, at der er så mange fælles værdier. Resultaterne i kvindefodbold skabes kun gennem hårdt arbejde, solid uddannelse og ved at spillere og ledere samarbejder om de fælles mål. Og sådan er der også på de arbejdspladser, som beskæftiger vores medlemmer.”

Men det er ikke kun i 3F, der udtrykkes stor glæde over forlængelsen af samarbejdet. DBU har netop besluttet at øge indsatsen på kvindeeliten gennem projektet ’Vision 2020’ – og her var en forlængelse af aftalen med 3F et vigtigt element i arbejdet på at løfte danske pige- og kvindefodbold. 

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu har fået en forlængelse med vores hovedsponsor for kvindefodbolden på plads. Vi har siden samarbejdet startede i 2004 haft rigtig stor glæde af hinanden i vores ambitiøse arbejde på at løfte dansk pige- og kvindefodbold. Og vi er rigtig godt på vej!,” lyder det fra administrerende direktør for DBU A/S, Katja Moesgaard, der dog også understreger, at der endnu er et stykke vej til målet:

”Det er der bestemt. For selv om fodbold nu er den største sportsgren herhjemme blandt piger, og vi også med kvindefodbolden er nået rigtig langt i både bredden og eliten, er der stadig masser af opgaver at gå i gang med. Og her er jeg ikke i tvivl om, at 3F fortsat er den helt rette samarbejdspartner til at udvikle og løfte dansk kvindefodbold op i den absolutte top,” siger administrerende direktør for DBU A/S, Katja Moesgaard.

’Vision 2020’ er netop vedtaget af DBU’s bestyrelse og betyder, at der tilføres 18,6 millioner kroner gennemsnitligt årligt til kvindeeliten. Læs mere om projektet her

Af: Pia Schou Nielsen

31. januar 2012, 13:47

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook