U18: Næste test er Schweiz

Efter en resultatmæssig skuffende præstation i Copa del Atlantico er U18-landsholdet klar til næste test, som er to venskabskampe mod Schweiz.
Patrick Olsen mod Rusland i Copa del Atlantico i 2012


Patrick Olsen i aktion mod Rusland under årets udgave af Copa del Atlantico. Danmark tabte kampen 2-0. Foto: Ove Jensen


U18-landsholdet fik sat en masse ind på erfaringskontoen, men desværre ikke tilsvarende på resultatkontoen, da holdet under årets udgave af Copa del Atlantico måtte vende hjem med tre nederlag i bagagen.

Nu er tiden inde til at revanchere nederlagene. Det skal ske i to venskabskampe mod Schweiz, som spilles i Baden nær Zürich den 28. februar og 1. marts.

I forhold til truppen i Copa del Atlantico har U18-landsholdets træner Nils Nielsen fem nye i truppen, hvor de tre - Hakan Redzep og Kenneth Zohore fra FC København samt Oliver Koch fra FC Midtjylland - alle har spillet på landsholdet før, mens det bliver første gang i den rød/hvide trøje for Lucas Jensen, Viborg FF samt Andreas Oggesen fra SønderjyskE.

Som det også var tilfældet til Copa del Atlantico, så har Nils Nielsen været tvunget til at se bort fra en række profiler, som har alderen til U18-landsholdet, men som allerede indgår i truppen omkring U19-landsholdet.

Til kampen mod Schweiz er der tale om de seks 1994’ere, som er udtaget til U19-landsholdets to kampe mod Ukraine, som spilles samtidig. Heriblandt Viktor Fischer, Lucas Andersen og Frederik Holst.

Truppen

Næste opgave for U18-landsholdet er Slovakia Cup sidst i april, hvorefter holdet bliver til det nye U19 landshold efter sommerferien.

Af: Jacob Wadland

10. februar 2012, 14:19

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook