Frank: Schweiz bliver en vigtig test

Det danske U17-landshold spiller i februar to landskampe mod Schweiz – to vigtige testkampe forud for den kommende EM-kvalifikation. Se truppen her.

De viste stor styrke da holdet seneste spillede EM-kvalifikation på hjemmebane – tre kampe og ni point! Det betød at det danske U17-landshold efterfølgende var topseedede, og fik en god lodtrækning til den kommende Elite Round, hvor de danske u17-drenge skal møde Island, Skotland og Litauen.

Derfor bliver de kommende to testkampe mod Schweiz en styrkeprøve på, hvor truppen befinder sig, og forhåbentligt giver landstrænere nogle svar.

”Det er to rigtige vigtige tests for os mod et rigtig godt hold! Det er et hold, der med deres 4-4-2 spillestil minder meget om både Island og Skotland. Derfor er det en god modstander at få forud for den kommende EM-kvalifikation,” siger U17-landstræner, Thomas Frank, der har skiftet ud på tre pladser i forhold til seneste EM-kvalifikation.

”Ja, vi har fået en ny angriber med, Daniel Holm fra Brøndby. Derudover har vi også fået Mads Nordam fra FC København med og ikke mindst er det et glædeligt gensyn med Mikkel Wohlgemuth, der har været ude med en korsbåndsskade i det meste af et år. Så selv om vi i EM-kvalen havde et rigtig godt hold, har jeg også nu mulighed for at se et par nye spillere og det vil jeg benytte lejligheden til,” siger Thomas Frank, der således vil bruge de to kampe til at komme nærmere en start 11’er.

”Vi har jo allerede vist, at vi har en stærk trup, men det er rigtig godt også at se de muligheder, vi har! De to kampe er oplagte til det. Og skal kampene bruges til at bygge videre på vores spil og lægge de sidste brikker, så vi er topforberedte, når vi skal spille EM-kvalifikation i marts,” slutter Frank

Udover de to kampe mod Schweiz 21. og 23. februar har holdet også en træningssamling i starten af marts. EM-kvalifikationen spilles fra den 17. – 26. marts.

Se truppen her

Af: Pia Schou Nielsen

04. februar 2012, 18:03

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook