Højt humør på Algarve

Det danske kvindelandshold ankom mandag eftermiddag til Browns Club på Algarve, og gennemførte første træninger med pasninger og godt humør

Billede fra mandagens træning forud for den kommende landskamp mod USA. Foto: 3F.


Det danske kvindelandshold deltager igen i år traditionen tro i den internationale Algarve Cup i Portugal.

Første kampopgave er på onsdag, hvor de rød-hvide står foran verdensranglistens nummer 1, USA, klokken 17:00 lokal tid.

Mandag eftermiddag tog landsholdet hul på forberedelserne til den kamp med en række pasningsøvelser på en god grøn græsbane, hvor temperaturerne tillod shorts og korte ærmer. Til træningspasset måtte Fortuna-midtstopper Janni Arnth Jensen, og Skovbakkens unge midtbanespiller Sofie Junge stå over. Janni døjer med en forstuvet ankel, mens "Junge" har en forstrækning i venstre baglår.

Landsholdslæge Thøger Krogh og holdets fysioterapeuter regner dog med at få styr på begge skader indenfor den første uge, men de to spillere bliver næppe klar til "brandpremieren" mod USA om to dage. En kamp alle på holdet ser frem til:

"Det er altid fedt at møde verdens bedste hold, og det bliver interessant at se, hvor vi ligger nivemæssigt efter opstart. Det gik godt, sidst vi var sammen i Brasilien i december, men det er længe siden, at vi har været samlet, så det bliver spændende at se, om vi kan holde fast i vores gode spil og blive sammenspillet på de tre træninger, som vi når inden kampen, siger Mariann Gajhede Knudsen, der til dagligt spiller i Linkøping i Sverige.

Kampen mellem Danmark og USA spilles klokken 18:00 dansk tid, og der vil være opdateringer på www.facebook.com/kvindefodbold.

Følg også de danske piger på www.dbu.dk.

Af: Helle Møller-Riis/3F

28. februar 2012, 14:11

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook