Skolefodbold: Stort tillykke til vinderne!

Torsdag blev vinderne af den 50. udgave af DBU/Ekstra Bladets Skolefodboldturnering fundet. Det skete traditionen tro i Parken, som dannede rammen om en stor fodboldfest.


Janne Brouer var Kolind Centralskoles helt store profil med tre scoringer.
____________________________________________________________

En spændende skolefodboldturnering 2011/2012 kulminerede torsdag eftermiddag med to spændende finaler. På tribunerne sad en masse feststemte tilskuere - herunder bl.a. spillernes skolekammerater, der krydsede fingre for og heppede på deres lokale helte.

Kolind Centralskole strøg til tops
Den første finale stod mellem pigerne fra Kolind Centralskole og Nexø Skole.

Her var Kolind-pigerne stærkest, og specielt holdets anfører Janne Brouer bragte sig selv i rampelyset med 3 scoringer allerede i første halvleg, hvilket også sikrede hende både titlen som Kampens Spiller og Michael Laudrups Teknikkerpris. De bravt kæmpende piger fra Bornholm viste dog god moral i anden halvleg, hvor ingen af holdene fik scoret.

Efter dommerens sidste fløjt var det derfor pigerne fra Kolind Centralskole, der kunne falde hinanden om halsen som vindere af årets skolefodboldturnering, mens piger fra Nexø kunne gå fra banen med oprejst pande og en stor oplevelse rigere.

I pausen mellem pigernes og drengenes finale diskede Burhan G, Svenstrup & Vendelboe og Christopher op med rytmer fra nogle af tidens mest spillede radiohits til stor fornøjelse for de mange fremmødte tilskuere, som svarede igen med begejstrede tilråb.

"Hundene" fra Odense trak det længste strå
Tilråbene fortsatte med uformindsket styrke, da drengefinalen blev spillet.

Her stod kampen mellem Hunderupskolen fra Odense og Ellemarkskolen fra Køge. Hunderupskolen kom på 1-0 på et hovedstød tæt under mål i første halvleg. Den føring blev fordoblet i anden halvleg, da en uheldig forsvarsspiller skubbede bolden i eget mål. Kort efter reducerede Ellemarkskolen, og det skabte fornyet spænding.

Det blev dog ikke til yderligere scronger, og efter en spændende og intens kamp, der også bød på et rødt kort i sidste minut, kunne drengene fra Hunderupskolen derfor strække armene i vejret og lade sig hylde som vindere.

Tak for i år - vi ses forhåbentligt igen!
En stor tak skal lyde til alle deltagende hold i årets turnering og selvfølgelig et stort tillykke til de nykårede vindere!

Skolefodbolden ruller snart ind i sin 51. sæson, og man kan allerede fra fredag tilmelde sig turneringen. Det gør man fra skolernes side på www.eb.dk/skolefodbold.

Se flere stemningsbilleder fra finalerne nedenfor:


Flere end 7.000 tilskuere havde fundet vej til Parken på en festlig skolefodbolddag.


Der var vild jubel blandt Kolind-pigerne, da dommerens sidste fløjt lød.


Ellemarkskolens drenge øjnende håb, da reduceringen til 2-1 faldt.


En sejr i DBU/Ekstra Bladet Skolefodboldturnering skal fejres på behørig vis!

26. april 2012, 19:34

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook